Friday, June 3, 2011

ikut laa nak bagi brape bintang pon

hari ni da hari jumaat..sedang ade rakan-rakan aku masuk dewan periksa,aku yang takde pape aktiviti masuk pejabat je laa..tengok-tengok mane habuk nak kebuang..mane pekerja baru nak kene interview..perasan suda aa..tapi tak pe laa.skang ni aku tengok ramai je guna tagline ade aku kesah???aku pon rase macam nak guna jugak laa kan..hehe..

cakap pasal bintang,boleh dikatakan sejarah mengumpul bintang ni bermula mase zaman budak-budak..tulis huruf sikit nak bintang,melukis sikit nak bintang,mewarna sikit nak bintang..penat pulak cikgu nye nak bagi bintang..klo tak dapat mule laa nak merajuk laa,nangis hentak kaki kat lantai laa..hei,buzak-budak ni kan..tapi rasenye,semua budak pernah lalu kot zaman ni..aku pon pernah jee semangat bab bintang-bintang ni kecik-kecik..pastu maen banding ngn kawan-kawan..mane yang dapat bintang sikit,mule laa nak gelabah takut kene ejek..kesian..tapi takpe,persaingan sihat..haha

bile da besar ade blog ni,aku tulis ape yang aku lalui dalam idup,aku share mane ade ilmu aku yang tak seberape ni,aku upload gambar-gambar senonoh tak mencolok mata untuk tatapan umum,aku kutuk mane yang patot,sokong mane yang bagus..banyak jugak laa mende yang ade dalam blog biase aku ni..aku pikir,aku tulis pastu aku kongsi tapi yang membace nye orang laen..ikut suke korang laa nak bagi brape bintang pon..aku tak kesah..hihi.

harini nombor follower cam cun je..double 17..haku pon ade satu jersi nombor 17..nice laa..TQ sume yang support friendstop =)


***agak-agak ade tak meter yang boleh test tahap mane orang suka ngn blog kite???
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

zikeryhassan said...

meter trafik la mat

k a k L a m p said...

adeee rase ny.e.. axexa klu x slap

zacky ~786~ said...

whoaa ..

jaya jr said...

zik:haha,trafik trafik..suka suka..

kak lamp:haha..ye ke?jap g tengok

zacky:huuuuuu

Rozuan Ismail said...

alamak,ada ke nak test benda tuh.erm tak tahu plak.wat survey la

Mohamadazhan hjDesa said...

kalau aku kasi bintang di langit...rajin kira la ada berapa.hehe

terbaik la bro! apa tips kasi tarfik power ni...hehe

| princess SchaBieber | said...

waaaa da ramai fren . . :)

A retarded kitty said...

banyak follower hang

jaya jr said...

rozuan:hmm,survey pon boleh pakai jugak..TQ2

azhan:haha,bintang kat langit tu memang tak terkira laa pulak..xtau laa trafik ni power ke tak..rasenye biase je..klo rajin boleh tahan kot..hehe

scha:ramai-ramai ni pon,ade lagi yang lebih ramai =)

kitty:boleh la..tapi ramai lagi yang lebih tinggi dari yang ni kan..huhu