Skip to main content

takde pape dah,tinggal nak bukak baju,comolot je lagi

huhu,selamat hujung minggu semua..pagi ni bace blog banyak informasi jugak laa..takde laa berjalan saje-saje..tapi yang paling jelas nampak ialah hubungan artis dan blogger..haha.kamceng gile semenjak 2-3 menjak ni sampai marah benor si artis tu..

yang si bob lokman kate duina artis ni banyak mende tak baik ade betolnye jugakk..klo die berlakon babak bace Al-Quran mencurah-curah air mata sekali pon,dalam produksi tu bukannye ade yang nak ambik iktibar..yang tak semayang ade,yang bukak aurat pon ade..klo bulan puasa tu,yang tak puasa pon ade..bile kite cakap,kite yang disuruh cermin diri..ditanye balik sama ada tugas kite kat dunia ni nak mengukur dosa pahala orang laen..tapi ni,bile orang yang da terang-terang yang bagi nasihat tu pakai jubah,pakai serban da berhijrah pon dari yang tak elok kepada lebih elok,die pon kena hentam balik..

vide klip lagu pon da macam melalut ntah mane-mane..menari macam nak tercabut urat punggung..gelek gerudi macam nak masuk tanah da aku tengok..susah laa klo artis Malaysia beragama Islam nak tiru style mat salleh nih..pada pengamatan aku laa,industri hiburan kat negara kite ni tinggal nak bukak baju pakai bikini pastu comolot..sampai laa tahap Hollywood tu..bab pakaian memang da same dah aku rase..kadang tu terlebih pon ade..


***bloggersphere itu luas..skali masuk lubang,kompem laa ramai mencelah..tak perlu laa nak marah-marah..kuasa di tangan blogger untuk mengupdate entri,mengutuk mane yang buruk,menyokong mane yang baik sebab login blogger.com ni pree of charge..orang sebar video lucah pon tak rase bersalah kluo masuk paper..kite yang baru kutuk video separa lucah buat ape nak rase bersalah..haha

Comments

nadiemsharmz said…
siyes nak tergelak dgn kebodohan vc nih.....hahahhaha
cik zaza said…
rasa nak gelak, meluat, geli semua ada. sebelum buat video ni takkanlah tak pikir kesannya. pastu nak marah2. aduhai..tak boleh terima teguran sebenarnya tu..
k a k L a m p said…
bajet lawo kot hahahha... siyes nak gelakk hahah
zikeryhassan said…
itulah dia orang yang terlebih "cerdik"
Rozuan Ismail said…
banyak orang dok cerita pasal benda ni ye.lantaklah dia.malas nak cakap ngan org mcm tuh.dah la tak popular.
jaa64 said…
kecoh hangat bangat sal isu nih!haha
HAHAHAHAHAA :d itu jew yg mampu...
| cik azeya | said…
hahaha. manusia yang buat salah memang cepat melenting biasanye. ^^
fifianggun said…
huyoohh,,baca tajuk dah takut,,,
hahaha,,tu la pasall
Alin said…
nak tegur benda baik pun ssh -,-
emieysandra said…
haha..stuju sgt! silap r die ni cri pasal ng blogger~
haha..ades...nak maki ja aku rasa ni..nasib bukan blog aku.haha....

apa hal bodoh siot minah ni....cukup~hehe
adeh..yg pelakon dlm vc tuh plak..rela jer kan.adeh...dislike la...huhu...
ni lah baru negara islam kan ;)
Salim Harmanain said…
tajuk je dah panas...pergh... hehehe... i follow.. :)
menyampah! huhu..senang je

sex sells

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka