Saturday, June 4, 2011

takde pape dah,tinggal nak bukak baju,comolot je lagi

huhu,selamat hujung minggu semua..pagi ni bace blog banyak informasi jugak laa..takde laa berjalan saje-saje..tapi yang paling jelas nampak ialah hubungan artis dan blogger..haha.kamceng gile semenjak 2-3 menjak ni sampai marah benor si artis tu..

yang si bob lokman kate duina artis ni banyak mende tak baik ade betolnye jugakk..klo die berlakon babak bace Al-Quran mencurah-curah air mata sekali pon,dalam produksi tu bukannye ade yang nak ambik iktibar..yang tak semayang ade,yang bukak aurat pon ade..klo bulan puasa tu,yang tak puasa pon ade..bile kite cakap,kite yang disuruh cermin diri..ditanye balik sama ada tugas kite kat dunia ni nak mengukur dosa pahala orang laen..tapi ni,bile orang yang da terang-terang yang bagi nasihat tu pakai jubah,pakai serban da berhijrah pon dari yang tak elok kepada lebih elok,die pon kena hentam balik..

vide klip lagu pon da macam melalut ntah mane-mane..menari macam nak tercabut urat punggung..gelek gerudi macam nak masuk tanah da aku tengok..susah laa klo artis Malaysia beragama Islam nak tiru style mat salleh nih..pada pengamatan aku laa,industri hiburan kat negara kite ni tinggal nak bukak baju pakai bikini pastu comolot..sampai laa tahap Hollywood tu..bab pakaian memang da same dah aku rase..kadang tu terlebih pon ade..


***bloggersphere itu luas..skali masuk lubang,kompem laa ramai mencelah..tak perlu laa nak marah-marah..kuasa di tangan blogger untuk mengupdate entri,mengutuk mane yang buruk,menyokong mane yang baik sebab login blogger.com ni pree of charge..orang sebar video lucah pon tak rase bersalah kluo masuk paper..kite yang baru kutuk video separa lucah buat ape nak rase bersalah..haha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

nadiemsharmz said...

siyes nak tergelak dgn kebodohan vc nih.....hahahhaha

cik zaza said...

rasa nak gelak, meluat, geli semua ada. sebelum buat video ni takkanlah tak pikir kesannya. pastu nak marah2. aduhai..tak boleh terima teguran sebenarnya tu..

k a k L a m p said...

bajet lawo kot hahahha... siyes nak gelakk hahah

zikeryhassan said...

itulah dia orang yang terlebih "cerdik"

Rozuan Ismail said...

banyak orang dok cerita pasal benda ni ye.lantaklah dia.malas nak cakap ngan org mcm tuh.dah la tak popular.

jaa64 said...

kecoh hangat bangat sal isu nih!haha

| princess SchaBieber | said...

HAHAHAHAHAA :d itu jew yg mampu...

| cik azeya | said...

hahaha. manusia yang buat salah memang cepat melenting biasanye. ^^

fifianggun said...

huyoohh,,baca tajuk dah takut,,,
hahaha,,tu la pasall

Alin said...

nak tegur benda baik pun ssh -,-

emieysandra said...

haha..stuju sgt! silap r die ni cri pasal ng blogger~

Mohamadazhan hjDesa said...

haha..ades...nak maki ja aku rasa ni..nasib bukan blog aku.haha....

apa hal bodoh siot minah ni....cukup~hehe

Mra Mastura said...

huhu >__<

::cikjuju::◕‿◕ said...

adeh..yg pelakon dlm vc tuh plak..rela jer kan.adeh...dislike la...huhu...

::contengan hati::)) said...

ni lah baru negara islam kan ;)

Salim Harmanain said...

tajuk je dah panas...pergh... hehehe... i follow.. :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

menyampah! huhu..senang je

sex sells