Saturday, June 18, 2011

normal je klo tak tau hari bapa


tiada kata secantik bahasa,
untuk kite puji ibu bapa kite,
tanpa ibu bapa seluruh dunia,
takdenye orang nak beli berderet baju bayi ni,
jadi tak kire laa hari ape,
hormati mereka sepanjang mase,
setiap tempat setiap waktu.


***gambar diambil sekitar jusco..hihi..tapi bukan hari ni..hari ni aku g jauh sikit je dari gombak..pergi Shah Alam jamuan orang kawen..tapi betol aku cakap,aku tak pernah pon ambik tau pasal hari bapa mahupon hari ibu..tapi TV dan iklan-iklan yang selalu bagi tau..tak perlu hari tertentu untuk ibu bapa kite..EVERYDAY is special day for them..keep praying for their happines anytime anywhere =)

doa ni mase sekolah menegah baru aku hafal..sape tak hafal,eloklah hafal =) selamat menghafal

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

LUTFI SYAFIQ said...

setuju! yg ni paing penting. dok wish mcm2 dlm bahasa inggeris pun ape guna kan? hahaha

Rozuan Ismail said...

doa tu wajib baca tiap kali habis solat.untuk ibu bapa tercinta

Syazwan said...

setuju.

zikeryhassan said...

hari2 adalah hari bapa dan ibu

daya :) said...

sokong :)
mari singgah sini jap http://nurulhidayahyaacob92.blogspot.com/2011/06/happy-fathers-day.html

memoriusang said...

Alhamdulillah..ingat lagi doa tu :)

Siti Nadzirah Zakariah said...

x ingat hari bapa boleh kan :(

cik aisha said...

hari bapa tak wajib disambut pun...cuma ingatan je...normal la tu xingat pun..;p

fiqaliqa said...

hari-hari hari abah :)

J.Syazwana said...

yeay selamat hari ayah
;)

♥suNa husNa♥ said...

tak tahu pun bila hari baa..but hari2 adalah hari bapa^^

jaya jr said...

lutfi:tu ah..omputih laa sangat..haha

the rest of commentators:haha..nice laa klo kite semua mengerti..setiap hari ialah Parents day..doa tu jangan dilupa kan kan kan???selamat hujung minggu,selamat makan-makan =)

PenDekAr LauT said...

Memang setiap hari kita perlu menjaga, mendoa dan bertanggung jawab terhadap bapa kita. Tapi x salah kalau satu hari kita bagi layanan special pada ayah kita iaitu pada hari bapa..

shekyn chipsmore said...

tue sajak ka syair??wkakaakka^^

selamat ary abah!!!!nggee^^

echaRierie said...

sokong komen #zikeryhassan ..
:)

jaya jr said...

pendekar:hehe..kite bagi hari-hari special..hari bapa ni takut terikut-ikut budaya luar je..

shekeyn:haha,ntah laa..mane-mane nak try boleh kot..huuuuuuuuu

echa:memang patot macam tu pon kan =)

Nur Hawa Mohd Zin said...

setiap hari 5 kali adalah hari ibu bapa..sebab kita doa ibu bapa setiap kali solat :)