Monday, June 20, 2011

memenuhi ruang tepi

ruang tepi ni tak boleh dibuat maen-maen..klo kene percaturan,ade yang boleh dapat ribu riban..sape tak nak ribu riban?mai sini cakap..tapi bukan senang..klo kene percaturan baru boleh..masalahnye,tak semua boleh membuat percaturan yang betol..same laa dengan aku..jadi sekadar mengisi ruang-ruang kosong..dari pada aku letak gambar yang kat atas die ade title "NYAWA SAYA" , "MY OXYGEN" , "CINTA HATI" dan macam-macam lagi lah,maka aku telah buat satu banner paling simple..kah3..THIS IS FRIENDSTOP..pakai 4 gambar dan ade 4 suku kata..senang..tapi sebab baru belajar,dekat 30 minit jugak..kah3..

sekadar pemberitahuan,kat sini baru ade banner..haha

***aku tengok orang buat,aku pon buat je laa..komen-komen tolak tepi..janji ade..da lame aku nak buat,tapi hari ni baru ade tenaga nak buat..selama ni tengok orang punye je.."NYAWA SAYA" , "MY OXYGEN" , "CINTA HATI" pon selalu jugak aku tengok,tapi aku tak nak buat kot..klo aku buat,mati aku kene bahan ngn member-member..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...kalu jr ruang tepi..akak ruang atas gerak2..heheh..akak letak je iklan tu tak tahu nak link macam mana...sebab akak tak nak tarik orang bace blog akak sebab suruh up kn duit iklan :)

apa2 pun kita enjoy!

shekyn chipsmore said...

smart banner uh!!nggee^^

jaa64 said...

waaahhh...lawaa banner gerak2 :)

Yuyu Musa said...

fuhhhh...semat la banner tu...

Mohamadazhan.com said...

sempoi bro...tapi kalau ada cinta hati baru kaw2..haha

jaya jr said...

kak hawa:hmm,camtu pulak..bukan kate tak nak duit..nak,tapi takde laa sampai banyak2...dapat sikit2 pon jadi dah..haha

shekyn:eyh?biase je kot =)

jaa:haha,gerok2 tu saloh..gerok baru betol sebab gerok skali je..haha

yuyu:pis yo..terima kasih..haha

azhan:haha,malas aa aku letak jiwang-jiwang..hahamane boleh menunjuk bab jiwang ni..kah3

amir aizat said...

ceh dah pandai buat banner,smart2!

Mario said...

ko memang takde chat box ke weh...camana aku nak ucap selamat pagi...ekeke

[k]o{q}i[n] said...

ok je...smart... btw, tq sbb slalu jengah blog aku..

jaya jr said...

amir aizat:haha..baru belajor buat..selame ni tak pandai..kah3

mario:haha,ade laa..dari dulu bukak blog sampi skang ni,tak pernah buang lagi kot..sori laa klo lambat loading

koqin:haha..beres saja bro..internet ade,semua blog boleh masukk..kui3

Alia Natasha said...

kachakk nya banner dia :)

jaya jr said...

kui3,terima kasih =)