Saturday, June 4, 2011

jalan jalan cari makan

kite jumpe sesi malam pulak..haha..hari ni yang baling taik ade,yang maki-maki ade,yang gadoh-gadoh pon ade..aman ke tak dunia blog sebenornye nih???kang ade yang kompius pulak..bloggersphere ni sihat ke tak sebebenornye???persoalan dari budak yang takde blog nih..

dalam mase terdekat ni,2 orang dah retis bengang ngn budak blogger..satu Tiz Zaqyah aritu,pastu kali ni Gambit pulak..haha..22 nak tegakkan benang yang basah..sape yang sokong tu memang ade angin tak sihat dalam badan die..angin kus-kus kot..kite perlu berfikir mane yang baik,mane yang buruk klo kite nak back-up sape-sape sekalipon..jangan kate sebab die artis,sekali nak tegur kene ade lesen..da dibuat mende tak elok,sape-sape boleh tegur..da ditunjuk terang-terang sape suruh..lagi laa klo da arah video klip tak senonoh..

malas dah nak sembang-sembang kan pasal ni..kang lagi panas..kite nak sejukkan camne???senang je..esok kite jalan-jalan cari makan..esok hari minggu..++ cuti sekolah tak habis lagi..boleh laa cuci mate skali..rase macam malas nak naek motor je..nak naek LRT..lame dah tinggal pengankutan awam ni..ade dekat setahun kot..haha..mane tau ade awek cun dalam tu..haha.boleh usha2..kah3


biase aku bawak tenggiling ni je klo kat umah..tapi kat KL ni macam tak syok je..haha..motor je yang terbaek..tapi esok nak try kembali kepada naek pengangkutan awam..haha


bawah pokok tu ade satu warong..antara feberet yang aku selalu singgah laa..ramai kot orang singgah..paling mahal aku makan kat sini RM4 je..air kelapa,keropok lekor,mee goreng..setel..kenyang Alhamdulillah =)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

HonEyBuNNy said...

hehe...

dah lama xnaik pengakutan awam....tetiba rindu lak nak nek rapid n lrt..heheh

Mohamadazhan hjDesa said...

haha...makan byk tanda aku makin sihat.haha

kereta tu dok maen drift ka.hehe..doh macam prototype initialD da..haha

Rozuan Ismail said...

murahla ye 4 ringgit je.siap air kelapa,keropok lekor ngan mee goreng lagi

jaya jr said...

honeybunny:haha,tu aa..skali skale sedekah kat LRT ngn bas rapid KL..kih3

azhan:haha,,ramai je orang cakap kete aku tu macam kete initial -D..aku pon tak tau nak kate ape dah..haha

wan:haha,memang murah..bawah pokok pulak tu..emamng nice aa..xde kat KL ni

tomatokering :) said...

hamboihhh nek tren udah le .. mcm kite ni . kekeke

Iznie said...

sme la....da lme tak naik lrt..


wahhh, murah jer la warung tu...mcm best je...

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak paling geli tenggiling :)

makan kat warung lagi best kan..sebab kat kampung akak ada satu warung ni memang sedap dan murah dan banyak!

jaya jr said...

tomato:haha,sekali sekale boleh laa..klo selalu jemu jugak..kui3

iznie:haha,kadang-kadang perlu jugak naek ni..haha.alaa,warong tu memang murah dan sedap..memang susah nk carik..

kak hawa:makan kat warong ni jimat dan senang kire..tu yang besnye.haha