Wednesday, June 8, 2011

bila mana blogger ain zulaikha komen kat sini


haha..saje je nak buat cerita malam-malam ni..kebetolan aku blogwalking masuk blog Ain Zulaikha pastu die pon datang balik sini siap ngn komen..jarang die nak komen kat sini tapi tak kisah..tiada paksaan dalam berblogging..kebetolan jugak Sang Harima merangkap member aku masuk sini lepas tu..nak pulak die komen anak patung anak patung ni..ade-ade je kan..

tapi nakal jugak klo perhati komen-komen camni..hihi..sape tak kenal blogger Ain Zulaikha tekan laa name die ni..tapi mesti da ramai yang kenal kot..alaa,yang blog die selalu buat doodle lawa-lawa tu..nice laa kate orang..terbaek pon ade sebab bukan semua blogger pandai bermain dengan doodle..aku pon tak reti lagi pulak skang ni baru aku familiar ngn perkataan doodle tu..

macam tak adil laa pulak klo aku tak sebut pasal Sang Harima si penulis ala sastera ni..setakat aku masuk blog die,paling basi aku senyum nampak gigi sorang-sorang depan laptop..silap ari bulan aku ketawa lebih sikit..bukan takat menulis,bab melukis pon die reti jugak ni..kire cukup lengkap jugak laa die ni..paling mahal rambut die..tapi sapey nag kemal je boleh tengok..pemalu orangnye nih..

***cakap pasal library dalam komen tu,da lame aku tak masuk library..membaca kat bilik pon jarang jugak semester ni..betol kugak kate-kata Aidzul Fadzli,budak-budak zaman sekarang ni lebih suka maen dari belajar..tapi nasib baek jugak ni semester pendek je,patot aku tak membaca sangat =)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

Belog MTT said...

MTT suka dengan entri lukisan Ain Zulaikha..Chumell2.. :)

jaa64 said...

haaaaaaha..dia memang comel

jaa64 said...

haaaaaaha..dia memang comel

nelly said...

line ...

M Fizan said...

mana ain zulaikha?? mana2?? haha

PenDekAr LauT said...

Memang tak dinafikan blog Ain Zulaikha memang besh..

Mohamadazhan hjDesa said...

haha..awek cun kasi entri baik punya...haha..

takpa aku tunggu lepas ni mest ada tajuk "Bila mana blogger Mohamadazhan...sambung2...hahaha.

ainzulakha memang terbaik!

Epy Ain said...

hehe.. tak dinafikan :)

jaya jr said...

MTT jaa nelly pendekar laut ain:huhu..betol3

fizan:haha,entah laa..kat blog die kot

azhan:haha,kebetolan je ni..kelakor tengok komen sang harima tu..