Skip to main content

bila mana blogger ain zulaikha komen kat sini


haha..saje je nak buat cerita malam-malam ni..kebetolan aku blogwalking masuk blog Ain Zulaikha pastu die pon datang balik sini siap ngn komen..jarang die nak komen kat sini tapi tak kisah..tiada paksaan dalam berblogging..kebetolan jugak Sang Harima merangkap member aku masuk sini lepas tu..nak pulak die komen anak patung anak patung ni..ade-ade je kan..

tapi nakal jugak klo perhati komen-komen camni..hihi..sape tak kenal blogger Ain Zulaikha tekan laa name die ni..tapi mesti da ramai yang kenal kot..alaa,yang blog die selalu buat doodle lawa-lawa tu..nice laa kate orang..terbaek pon ade sebab bukan semua blogger pandai bermain dengan doodle..aku pon tak reti lagi pulak skang ni baru aku familiar ngn perkataan doodle tu..

macam tak adil laa pulak klo aku tak sebut pasal Sang Harima si penulis ala sastera ni..setakat aku masuk blog die,paling basi aku senyum nampak gigi sorang-sorang depan laptop..silap ari bulan aku ketawa lebih sikit..bukan takat menulis,bab melukis pon die reti jugak ni..kire cukup lengkap jugak laa die ni..paling mahal rambut die..tapi sapey nag kemal je boleh tengok..pemalu orangnye nih..

***cakap pasal library dalam komen tu,da lame aku tak masuk library..membaca kat bilik pon jarang jugak semester ni..betol kugak kate-kata Aidzul Fadzli,budak-budak zaman sekarang ni lebih suka maen dari belajar..tapi nasib baek jugak ni semester pendek je,patot aku tak membaca sangat =)

Comments

Belog MTT said…
MTT suka dengan entri lukisan Ain Zulaikha..Chumell2.. :)
jaa64 said…
haaaaaaha..dia memang comel
jaa64 said…
haaaaaaha..dia memang comel
M Fizan said…
mana ain zulaikha?? mana2?? haha
PenDekAr LauT said…
Memang tak dinafikan blog Ain Zulaikha memang besh..
haha..awek cun kasi entri baik punya...haha..

takpa aku tunggu lepas ni mest ada tajuk "Bila mana blogger Mohamadazhan...sambung2...hahaha.

ainzulakha memang terbaik!
Epy Ain said…
hehe.. tak dinafikan :)
jaya jr said…
MTT jaa nelly pendekar laut ain:huhu..betol3

fizan:haha,entah laa..kat blog die kot

azhan:haha,kebetolan je ni..kelakor tengok komen sang harima tu..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka