Friday, June 10, 2011

friendstop | di sebalik tabir

klik gambar untuk ke segmen feature blogger untuk bulan jun 2011
selamat petang jumaat.da blogwalking petang ni,tetibe nampak link best daripada Bro Framestone..Bro Framestone ni aku tau sebut name je..tuan badan aku tak pernah jumpe..Feature Blogger Untuk Bulan Jun 2011..haha.macam nice je untuk diklik pautan itu..aku da agak,kompem kene buat entri..tapi boleh,takde hal..sambil blogwalking,sambil buat entri..

Jaya Jr ngn Bro Framestone..kompem laa orang kenal Bro Framestone..lagi laa die ni tukang edit laman Sahabat Blogger..power aa tu ade kuasa edit laman web yang selalu blogger singgah..hihi..tapi tu laa,setakat yang aku blogging ni,masih ade lacking..orang kate macam mase masak tu garam tak secukup rase..dimana mengikut analogi tersebut,boleh dikatakan garam tak secukup tu lebih kurang macam aku ni tak kenal blogger laen secara realiti..kenal atas nama blog dek kerana blogwalking ngn tinggal komen..huahuahua..

cara nak bagi orang kenal,aku rase dengan join segmen feature blogger daripada laman sahabat blogger ni..sebab Sahabat Blogger ni tempat berkumpul para blogger di alam maya..tapi ade je die buat event berkumpul secara realiti..tu je yang aku tak de rezeki nak join lagi..tengok gambor aje laa..haha..tapi ape yang boleh aku kate,Sahabat Blogger ni aktif laa..blogger baru yang sedang cari platform nak join komuniti pon terpengaruh ngn Sahabat Blogger ni jugak..kire name Shabat Blogger tu tak asing laa dari bloggersphere..

paling last kene letak gambar..2-3 menjak ni jarang dah letak gambar sendiri depan-depan(80% ke atas)..harap kan yang macam ni je laa nak letak gambar sendiri pon..hihihi


***diebalik tabir friendstop ialah aku guna nama Jaya Jr sebab terpengaruh ngn mamber aku yang guna nama Mede Jr mase cop name kat jersi dolu-dolu..huhu
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Bro Framestone said...

he..23x bro dah bace dah entry mu...

ape banyak petik nama bro nie.. SB.net nie bro yang punya.. cuma dah lama xpantau,

risau terbengkalai.. baik bro kemaskinikan semula..

anyway.. thank sebab sudi join

www.broframestone.com

jaya jr said...

haha,tau dah..admin terpampang kat bawah..kih3..alang0alang sebut kasi banyak terus laa..kui3..tq sebab sudi bace balik..kih3

アヌム ちゃん said...

first time masuk blogger.net tu.uhuuu

jaya jr said...

haha..selalu masuk group facebook je..jarang jugak ke situ..kui3

sha my heart said...

oo, apakah sb.net tu? biasa ping kat SB group fb jer..

jaya jr said...

SB.net tu bro framestone yang punye..hehe