Skip to main content

memang betol sampai bukit jalil pagi ni

pagi ni memang betol aku sampai kat bukit jalil seperti yang dirancang..pukul 8 bersiap dah..haha..sampai sane dalam pukul 9..tengok kaunter macam lengang je?ape kes?ingat takde sambutan..rupenye pukul 8 pagi lagi orang da beratur panjang..kirenye kiteorang ni kategori lewat laa..nasib baek ade abang kepadae member da tolong setelkan tiket-tiket yang berharga RM30 sekeping..tolong beli dah 24 keping tiket untuk malam esok..weeee..jadi pagi tadi pergi cuci mate je laa kat bukit jalil tu..ambik gambor sikit-sikit..





***menarik ke final piala FA ni???haha,bagi orang terengganu,syok je sebab da lame orang terengganu tak masuk stadium bukit jalil sokong pasukan negeri sendiri..

Comments

cik panadol said…
gigih eh bangun pagi2 cari tiket huhu~
PenDekAr LauT said…
Ada ke tiket lagi sekarang ni...
en hubby akak beli tkt liverpool vs malaysia....heheh
[k]o{q}i[n] said…
agk2 spe g mng eik..?? ape2pun, may the best team win..!!! chayok2..
Rozuan Ismail said…
x sabar nak tgk final FA mlm esok.
jaya jr said…
cik panadol:haha,member yang ajak..ikut je laa

pendekar laut:ade,tapi kene berebut sikit laa..klo esok pon ade,tapi harge mesti mahal pastu yang jual ulat tiket..

kak hawa:haha,da pokai tenok final piala FA..rm30 tiket..beli baju lagi,bendera lagi..huuu

koqin:haha,tu laa..22 boleh dikatekan sama hebat kot..balance laa

wan:haha,tu aa..tengok jee..jangan tak tengok
echaRierie said…
waaa..smgt ea nk tgk bola..hehe~
LUTFI SYAFIQ said…
bijok rr cenggini!! haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka