Monday, June 27, 2011

permohonan untuk rilex

oh ya,hari ni dah hari isnin..bangun-bangun-bangun..makna nye da tak lame nak cuti ni..minggu depan stat cuti..senang cite,cuti puasa skali ngn cuti raya..haha..jadi sebelom nak cuti,kene laa ade peperiksaan dalaman sehelai dua kan..dekat 3 bulan jugak aku berehat dari peperiksaan ni..jadi bile musim die datang,aku macam biase slowkan sikit aktiviti sihat yang orang panggil blogging ni..haha..slowkan je.bukan off terus..haha..tapi untuk seminggu ni je laa..bile da stat cuti boleh laa laju-laju balik..

a 'release tension' scene..

***sape yang memang dah tengah cuti,korang memang cuti sakan laa sampai nak masuk semester baru bulan 9 ni..haha..tapi OK jugak short course yang aku ambik ni.lebih kurang macam cuti jugak..cume mase nak exam je erasaan nak fokus lebih tu datang..hehe..selamat datang fokus..kui3

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

qudwa said...

gud luck r exam...XD

zikeryhassan said...

seronok la tu dapat sambung cuti

アヌム ちゃん said...

aa fokus2..huhu

cimOt said...

gudlak la beb!!

aleen aiden said...

hahah,gamba d atas sgt nice!blakon eyh memasing. :P
gudlak utk exm! ^_*

jaya jr said...

qudwa:huhu,tq bro..tq jugak singgah sini :)

zik:haha,kompem laa seronok...dibuatnye sambung skali ngn puasa + raye..kui3..

FMTY:hmm,fokus2..blogging slow-slow jap..kui3

cimot:huhu,terima kasih =)

aleen:eh,takdelah,candid kot..huhuhu..btw terima kasih :)

laskar pelangi said...

good luck!


fighting!!;)