Skip to main content

permohonan untuk rilex

oh ya,hari ni dah hari isnin..bangun-bangun-bangun..makna nye da tak lame nak cuti ni..minggu depan stat cuti..senang cite,cuti puasa skali ngn cuti raya..haha..jadi sebelom nak cuti,kene laa ade peperiksaan dalaman sehelai dua kan..dekat 3 bulan jugak aku berehat dari peperiksaan ni..jadi bile musim die datang,aku macam biase slowkan sikit aktiviti sihat yang orang panggil blogging ni..haha..slowkan je.bukan off terus..haha..tapi untuk seminggu ni je laa..bile da stat cuti boleh laa laju-laju balik..

a 'release tension' scene..

***sape yang memang dah tengah cuti,korang memang cuti sakan laa sampai nak masuk semester baru bulan 9 ni..haha..tapi OK jugak short course yang aku ambik ni.lebih kurang macam cuti jugak..cume mase nak exam je erasaan nak fokus lebih tu datang..hehe..selamat datang fokus..kui3

Comments

Anonymous said…
gud luck r exam...XD
zikeryhassan said…
seronok la tu dapat sambung cuti
cimOt said…
gudlak la beb!!
aleen aiden said…
hahah,gamba d atas sgt nice!blakon eyh memasing. :P
gudlak utk exm! ^_*
jaya jr said…
qudwa:huhu,tq bro..tq jugak singgah sini :)

zik:haha,kompem laa seronok...dibuatnye sambung skali ngn puasa + raye..kui3..

FMTY:hmm,fokus2..blogging slow-slow jap..kui3

cimot:huhu,terima kasih =)

aleen:eh,takdelah,candid kot..huhuhu..btw terima kasih :)
laskar pelangi said…
good luck!


fighting!!;)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka