Skip to main content

ade pape ke kat AEON Setiawangsa?


AEON Setiawangsa..takde laa hebat sangat kecuali Jusco nye je yang besar...klo nak shopping baju raye boleh laa..tu lambat lagi laa..tapi klo nak cari barang sukan ke,aksesori ke,susah sikit laa nak cari..pilihan macam terhad..tapi bab makan memang mudah..aku tengok semua jenis fastfood ade..majoriti branch fastfood kat Malaysia ni ade bukak kat sini..view kat sini pon nice laa..cume aku tak sempat nak ambik gambar banyak-banayk sebab macam nak hujan..

aku ke sini pon ikut orang je..tapi tujuan utama member aku datang sini sebab nak tengok retis akademi fantasia 9 walopon die tak bagitau awal-awal,tapi aku da bajet dalam hati..aku tak minat sangat..tapi nampak laa ramai orang keliling rumah tu..haha..

klo takde rumah AF ni rasenye tak ramai sangat kot orang kat sini


retis kite ari ni..semangat kot sampai sini ..tapi bile suh ambik gambor background ngn pentas AF taknak..subway pon jadi laa kan..

***terdetik jugak nak masuk kedai gunting rambut bile tengok ade 3-4 saloon kat sini..lame dah aku tak pekena gunting kat rambut aku ni..asyik bagi syampu je tak nak bagi serabai..

Comments

Cik NurulZaty said…
is that farhan nazmi???
jaya jr said…
haha..betol aa tu
cik panadol said…
duduk dalam rumah tu macam duduk dalam akuarium hahaha~
ShafiqIzwan said…
aku baru je g semalam. malu ah beb nak bergambar dengan gambar AF tuh. hahhahaha.
Cik NurulZaty said…
haha..paan look different dari time dia kat skola dlu..

dlu2 dia jambu2 je..haha

skrg dah makin rocker pulak nmpk...hehe
PenDekAr LauT said…
Kiranye pihak AEON Setiawangsa tu pandailah amik peluang wat akuarium AF9 ni kat situ. Dapatlah tarik sikit pengunjung ke situ. Sebelum ni tak berapa ramai pun ke situ. Mak n abah aku je suka ke situ. hehehehe. Aku gi situ pun just layan karaoke je. Ehek.. Tapi tak selalu. hahahahaha...
haha..yang serabai tu macam duta subway...haha.terbaik lah!
jaya jr said…
cik panadol:tu laa,,bukan dengar pon ape diorang duk sembang dalam tu..buang mase je

shafik:haha,same aa ngn budak2 ni..malu je lebih..

zaty:haha,paan memang rock kot..kah3

pendekar:haha,betol3..memang pandai ambik peluang..klo tak,biase-biase je tempat ni..

azhan:haha,duta subway tu memang selalu camtu..angin kuat..tu jadi serabai sikit..haha
amna said…
betul tu. klo xda rumah kaca tu xde mnanya berimbun duk dtg situ ;p
akak pernah pergi tapi tak ramai orang..heheh
jaya jr said…
amna:haha,tu laa pasal..pasal rumah tu je..

kak awe:haha,ramai sebab AF tu je..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka