Tuesday, June 7, 2011

ade pape ke kat AEON Setiawangsa?


AEON Setiawangsa..takde laa hebat sangat kecuali Jusco nye je yang besar...klo nak shopping baju raye boleh laa..tu lambat lagi laa..tapi klo nak cari barang sukan ke,aksesori ke,susah sikit laa nak cari..pilihan macam terhad..tapi bab makan memang mudah..aku tengok semua jenis fastfood ade..majoriti branch fastfood kat Malaysia ni ade bukak kat sini..view kat sini pon nice laa..cume aku tak sempat nak ambik gambar banyak-banayk sebab macam nak hujan..

aku ke sini pon ikut orang je..tapi tujuan utama member aku datang sini sebab nak tengok retis akademi fantasia 9 walopon die tak bagitau awal-awal,tapi aku da bajet dalam hati..aku tak minat sangat..tapi nampak laa ramai orang keliling rumah tu..haha..

klo takde rumah AF ni rasenye tak ramai sangat kot orang kat sini


retis kite ari ni..semangat kot sampai sini ..tapi bile suh ambik gambor background ngn pentas AF taknak..subway pon jadi laa kan..

***terdetik jugak nak masuk kedai gunting rambut bile tengok ade 3-4 saloon kat sini..lame dah aku tak pekena gunting kat rambut aku ni..asyik bagi syampu je tak nak bagi serabai..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

Cik NurulZaty said...

is that farhan nazmi???

jaya jr said...

haha..betol aa tu

cik panadol said...

duduk dalam rumah tu macam duduk dalam akuarium hahaha~

ShafiqIzwan said...

aku baru je g semalam. malu ah beb nak bergambar dengan gambar AF tuh. hahhahaha.

Cik NurulZaty said...

haha..paan look different dari time dia kat skola dlu..

dlu2 dia jambu2 je..haha

skrg dah makin rocker pulak nmpk...hehe

PenDekAr LauT said...

Kiranye pihak AEON Setiawangsa tu pandailah amik peluang wat akuarium AF9 ni kat situ. Dapatlah tarik sikit pengunjung ke situ. Sebelum ni tak berapa ramai pun ke situ. Mak n abah aku je suka ke situ. hehehehe. Aku gi situ pun just layan karaoke je. Ehek.. Tapi tak selalu. hahahahaha...

Mohamadazhan hjDesa said...

haha..yang serabai tu macam duta subway...haha.terbaik lah!

jaya jr said...

cik panadol:tu laa,,bukan dengar pon ape diorang duk sembang dalam tu..buang mase je

shafik:haha,same aa ngn budak2 ni..malu je lebih..

zaty:haha,paan memang rock kot..kah3

pendekar:haha,betol3..memang pandai ambik peluang..klo tak,biase-biase je tempat ni..

azhan:haha,duta subway tu memang selalu camtu..angin kuat..tu jadi serabai sikit..haha

amna said...

betul tu. klo xda rumah kaca tu xde mnanya berimbun duk dtg situ ;p

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak pernah pergi tapi tak ramai orang..heheh

jaya jr said...

amna:haha,tu laa pasal..pasal rumah tu je..

kak awe:haha,ramai sebab AF tu je..