Monday, June 13, 2011

janji kepada emak yang harus ditepati

janji perlu ditepati..sang harima kate,die da janji ngn mak die klo ganu juara die nak kerat-kerat rambut ala-ala Zac Efron die..bile ditanye,die nak buat jenis yang mane,die nak buat yang jenis kapten pasukan Kelantan,Piya

ni laa rambut stye Zac Efron kate Sang Harima

kami tak salahkan die punye rambut,tapi kami salahkan die tak shave jambang..hihihi.kami rakan Sang Harima setuju jugak die buat style ni.

*
*
*
sebab die punye rambut lebih kurang yang macam mamat kat atas tu

nice laa aku ade gambar dari belakang..sebab sang harima tak suka tunjuk muka..macho sangat 

***haih,sape laa nak teman aku rambut panjang lepas ni..tapi tu laa,sebab die dah janji ngn mak die..aku tak de janji nak kerat rambut ngn sape-sape..huuu..sang harima belanje aku bendera ganu besor..aku buat langsir terus..kah3

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

LUTFI SYAFIQ said...

jahak ngat rmbut iye.. hahaha

Rozuan Ismail said...

aku suka rmbut mcm ni.memang style.

ain revival said...

haha..no wonda laa..ore ganu kite..
tahniah laa bulih wat balik piala FA.. :)

xyah la tnjuk gmbar piya dup sedih tuh.. ! serow kawe..

lilypelangi said...

cam rambut hafiz jer :)

nizam said said...

haha...aner gambor pahlawan sebenor..(DAUD SU)..hihii

Sang Harima said...

Cap Ayam mung Mat. Ha ha

jaya jr said...

lutfi:haha,tu ah..rokers molek

wan:haha,rambut hok jenis ni susoh nk cari..kih3

ain:haha,xpo laa serow skali skalo pon..adop gambor laen doh piya ni..jupe hok ni jah molek skali..hihi

lily:tu aa,macam hafiz pon ade..haha

nizam:haha,daudsu dok care bola tu pon gol jugok..sebab tu dok letok gambor die

sang harima:hehe,adop mnde op?ramai kot orang bagi respon bijok2..haha

Mohamadazhan hjDesa said...

serabut tu...haha..sori la sang harima =)

M Fizan said...

janji harus ditunaikan :)

アヌム ちゃん said...

aaa ikngatkan janji ape la dengan mak..potong rambut rupanya..huhu..erk sang harima tu sapa?

nur dhiya' aida said...

ow yeah !! afro gitu ^^

jaya jr said...

azhan:haha..serabut biase2 je..tapi rokes tu yang penting

fizan:betol3 =)

FMTY:haha,tu laa..sang harima tu kawan blogger,kawan seuniversiti,kawan setengok bola..kui3

dhiya:haha..AFRO beb =)