Skip to main content

janji kepada emak yang harus ditepati

janji perlu ditepati..sang harima kate,die da janji ngn mak die klo ganu juara die nak kerat-kerat rambut ala-ala Zac Efron die..bile ditanye,die nak buat jenis yang mane,die nak buat yang jenis kapten pasukan Kelantan,Piya

ni laa rambut stye Zac Efron kate Sang Harima

kami tak salahkan die punye rambut,tapi kami salahkan die tak shave jambang..hihihi.kami rakan Sang Harima setuju jugak die buat style ni.

*
*
*
sebab die punye rambut lebih kurang yang macam mamat kat atas tu

nice laa aku ade gambar dari belakang..sebab sang harima tak suka tunjuk muka..macho sangat 

***haih,sape laa nak teman aku rambut panjang lepas ni..tapi tu laa,sebab die dah janji ngn mak die..aku tak de janji nak kerat rambut ngn sape-sape..huuu..sang harima belanje aku bendera ganu besor..aku buat langsir terus..kah3

Comments

LUTFI SYAFIQ said…
jahak ngat rmbut iye.. hahaha
Rozuan Ismail said…
aku suka rmbut mcm ni.memang style.
ain revival said…
haha..no wonda laa..ore ganu kite..
tahniah laa bulih wat balik piala FA.. :)

xyah la tnjuk gmbar piya dup sedih tuh.. ! serow kawe..
lilypelangi said…
cam rambut hafiz jer :)
nizam said said…
haha...aner gambor pahlawan sebenor..(DAUD SU)..hihii
Sang Harima said…
Cap Ayam mung Mat. Ha ha
jaya jr said…
lutfi:haha,tu ah..rokers molek

wan:haha,rambut hok jenis ni susoh nk cari..kih3

ain:haha,xpo laa serow skali skalo pon..adop gambor laen doh piya ni..jupe hok ni jah molek skali..hihi

lily:tu aa,macam hafiz pon ade..haha

nizam:haha,daudsu dok care bola tu pon gol jugok..sebab tu dok letok gambor die

sang harima:hehe,adop mnde op?ramai kot orang bagi respon bijok2..haha
serabut tu...haha..sori la sang harima =)
M Fizan said…
janji harus ditunaikan :)
aaa ikngatkan janji ape la dengan mak..potong rambut rupanya..huhu..erk sang harima tu sapa?
Anonymous said…
ow yeah !! afro gitu ^^
jaya jr said…
azhan:haha..serabut biase2 je..tapi rokes tu yang penting

fizan:betol3 =)

FMTY:haha,tu laa..sang harima tu kawan blogger,kawan seuniversiti,kawan setengok bola..kui3

dhiya:haha..AFRO beb =)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka