Saturday, June 18, 2011

situasi lazim dalam permainan futsal

selamat pagi yang dipanggil pagi hujung minggu..pagi ni biase ramai laa parents ambik kesempatan beriadah bersama keluarga..tak kire laa kat umah atau kat taman..baru dipanggil keluarga bahagia dan keluarga yang sihat..tapi kami ni tak pon..padan terbongkang je atas katil..nak maen tunggu petang laa..kire nye kami ni kategori jage kesihatan jugak laa kan..memupuk semangat kesukanan..walopon kadang-kadang angin jugak tapi takde sampai bertumbuk.tu jadi sukan laen pulak..

tapi ni nak share beberapa situasi lazim dalam bermain permainan futsal yang selalu kami maen petang-petang

warming up secara relax-relax

meraikan gol..gaya ni memang tak ramai buat lagi..pandai budak-budak ni cari publisiti

memerhatikan gawang dirembat secara padu dan tak perlu kata apa-apa..waooo

merembat padu ke gawang lawan dalam permainan..

save bola yang kelajuannye slow macam siput..klo laju tak sempat nak save pulak kan..ye tak?

menggelecek pemain-pemain yang ade di depan?kenape perlu depan?ye laa.klo kat belakang nak gelecek buat ape?

merembat terus secara padu macam peluru mase kick off..sape duk depan terase laa skitnye klo kene bola..sebab tu takde orang duk depan mase die ni rembat..sepak geppe 

meratapi kekalahan..kene tunggu turn balik..kui3..

berbincang strategi dengan rakan sepasukan..bagus budak ni..ade strategi

hehe.mintak maaf ye semua klo entri kali ni buat anda menunggu lame untuk loading page..harap anda berpuas hati dan gembira ataupon excited untuk bermain futsal lepas tengok gambor2 ni..kih3..majulah futsal untuk sesiape yang teringin nak maen futsal..

***semua skali 9 gambar..maunye tak berat..sorry naek lori sekali lagi..huuuuuuuuu T_____T

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

misz athiqah said...

pergh!!!..rajinnyer nak bawak kamera gi men futsal..huhu... siap wat entry khas..hehe...xpe2..=).. truskan bsuka..=).. sukan mbina jati diri remaja yg baik..ha...ha..ha..=p


salam...jenguk jengah anda di sni..=)

el-janna said...

ngaa best dapatcapture moment2 macam tu^^

Mohamadazhan.com said...

semua ni mest dah pro...tambah pakai jersi msia tu...haha

Saif Sulong said...

udoh la gebeng joget. haha

jaya jr said...

athiqah:2-3 hari ni tak maen..kaki tak sihat kes maen futsal ni jugak..nak duk bilik petang-petang bosan,,turun ambik gambor pon jadi laa..huhu

janna:haha,memang best laa kan =)

azhan:haha,pro tak pro tu kene tengok sendiri..tapi boleh laa fight-fight sesam sendiri..huhu

saif:haha,geben memang ah..klako pom ade..

LUTFI SYAFIQ said...

terbaek lah. gambar yg menarik! aku sangat gila gambar. haha

aboyandnick said...

Ok hari ni kami akan kongsikan anda mengenai
"sejarah tentang makanan iaitu pai".
pernahkan anda tahu dari mana datangnya pai ini ???
untuk mengetahui dengan lebih lanjut jom kita bersama berkongsi di:
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/06/sejarah-tentang-makanan-pai.html
Persoalan ini harus dirungkai....
jom kita tengok sama2, jangun lupa follow blog kami untuk mengetahui lebih banyak lagi....

jaya jr said...

lutfi:haha,mu memang doh..tengok kot jauh tau doh..haha

aboyand:hehe..OK..nice laa sbb datang sini..huhu

Eqa Yazid said...

bila masa nak buat exercise cam gambar 1st tu kan , mesti tak sampai .HAHAHA. :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pernah..sebab kaki pengkau..heheh