Sunday, June 26, 2011

25 /6 | petang di taman layang-layang

Photobucket

haha..gembira bersiar-siar dengan photografer SAIFSULONG..nice ke tak?

barisan depan dari kiri : mede jr,pa'an,jaya jr,joe
barisan belakang dari kiri : farisgas,husin,iqbal



huhu,nice laa jugak ade birthday photoshoot walopon temanye tak nampak birthday sangat..lebih teruja kepada bermain layang-layang yang beli on the spot..banayk lagi gambar menanti..tapi kene slow-slow
sebab:-
  1. exam dah dekat..minggu depan
  2. internet sememangnye selow..tak menginzinkan..tapi pagi-pagi power

***psst,nak kenal photograper saif sulong boleh klik lnk kat bawah gambar atas tu =)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

22 comments:

zikeryhassan said...

nice gile gambar yang first tu

Ruby Azahar said...

eh eh eh ank pkcik hmdan ade jugop . haha . comey lote gambo . hihi

Mohamadazhan.com said...

haha.sempoi bro..macam mana buat pic yang atas tu..gerak2 lagi...

jaya jr said...

zik:haha,aku biat style gif gitu..kui3

ruby:haha,mesti aa ade..plan doh nk photoshoot petang maren..huhu..

azhan:yang gerak2 tu senang je..ambik beberape keping gambar secara berturutan,pastu combine but format .gif..boleh laa jadik camtuhuhu

Rozuan Ismail said...

wah.birthday pon ada photoshoot ke?wan pon suka fotografi,cuma belum mampu milik ada kamera.InsyaAllah,dalam perancangan

starzieti said...

eh, duk pasir gudang ea ?

jaya jr said...

wan:haha,tu aje-saje je nak ambik2 gambar..owh,xpe..minat2 dulu..nanti lagi cepat belajor bile ade kamera..insyaAllah =)

starzeiti:hehe,tak lah..ni kat taman metropolitan,selayang..kat johor ade gak kampung,tapi kat batu pahat laa..hehe

cahayabintang said...

gmbr yg 1st tu nice lah.

Wanie said...

sgt cantik gambar..:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

semalam akak follow pengantin amik pic outdoor..mmg best dan happening :)

fifianggun said...

waahhhhhhh...nak wish kat sini jugakkk,,,,happy belated besdayy,,ohohohoh

ijam ismail said...

klkr la pic ats 2..huhu...
nice2!
=)

LUTFI SYAFIQ said...

nikon-ian. hehehe

tomatokering :) said...

fuiyohhhh cambest je ^^

cik panadol said...

teringin nk g sane....

cimOt said...

taman metro kepong mmg best!!!!

hahahaha..pic 1st tu aku rase cam nak lempang!!semart siottttt...

jaya jr said...

cahaya bintang:huhu =)

wanie:sebab camera man power.kui3

kak awe:haha,yang pengantin punye photoshoot pon nice jugak..selalu dah menumpang yang sepupu punye

fifianggun:haha..okok..TQ

ijam:haha,klakar jugak laa kan..kebetolan kot..tak bajet pon sebenornye

lutfi:haha..okok..nikonian laa sangat..

tomato:memang laa best kat sini..maen layang-layang kot

cik panadol:haha,sila2..tak jauh pon..kui3

cimot:haha..jangan laa lempang,banyak lagi nak shoot gambar ni..kui3..TQ2

Cik NurulZaty said...

kim salam paan! ceh

haha. paan sorang je aku kenai pon..hehe

laskar pelangi said...

alahai..comelnye pakcik pakcik posing bersama layang layang =D

haway mutasawwil said...

timo kasehla mad promotion aku...hahaha.n la blog aku...xaktif supe mung

The Towel Ninja said...

sugio~

jaya jr said...

nurulzaty:haha,,memang laa da die sorang je skola MRSM PDRM

pelangi:hehe..coeml kot sebab bawak anak2 jalan maen layang2..haha

mutawassil:hehe//xdop mnde yeh..aku pon baru tau mu ade blog..hehe

ninja:erk,tak paham pulak sugio tu..huhu