Skip to main content

from GATEM with love

hehe.sebagai admin page Gabungan Anak Terengganu Macho(GATEM) kat facebook,perkataan Terengganu tu memberi satu erti kesungguhan malam tadi..naek gile aku sorak ngn member-member malam tadi kat Bukit Jalil..

ni pulak gambar menjelang perlawanan final ngn sepanjang final PIALA FA semalam







gambar penuh kat FACEBOOK oppa amir hasif..tak friend pon boleh tengok rasenye sebab dah allow to everyone..

***ade member cakap muke masuk TV..kes banner ni kot..haha..terbaik laa banner GATEM..kecik pon,nelang jugok..

Comments

wah..bestnye..anak laki mudah nak kemana2..macam akak nak join ape aktiviti payah sebab mak abah tak bagi
aremieroul said…
wah..bestnyer..tahniah terengganu menang..^^
tiefazatie said…
wahh..g tgk ek..tahniah tganu!hihi
hudaa.udey said…
amboi.. semangat gila!
btw,congrate ganu menang.. :)
jaa64 said…
terbaik set mu wat banner..heheheh..eh gabungan anak tganu macho ade gak eh..hehe..

memang macho la :P idop ganu..haha tetiba
najwa said…
best tuh! wahwah! =)
zikeryhassan said…
aku pon sokong ganu malam tadi :)
aku sokong Kedah ja....haha.

sadis tu menang...gol sendiri...
jaya jr said…
kak hawa:hehe.,tu laa..klo awek ganu pon ramai datang ngn family kot

amirol:hehe,nice =)

tiefazatie:peteh ganu peteh..haha

huda:sebab da lame ganu tak masuk final..terbaek aa juara

jaa:haha,semangat gabungan anak terengganu menjadi teras kepada pembuatan banner..ganu juara plok tu..suke gile..haha

najwa:hihi,sape yang tak bes pasukan sendiri menag..kih3

zik:haha,baru bleh dapat kerakyatan ganu kekgi..mad said bagi free..blajo ganu,tp tak sokong ganu memang tak macho..mu ni masuk kategori macho..haha

azhan:haha,ape pulak menang sebab gol sendiri..gol sebab gol perak kot..hihi..langsung tak sadis..rabak bukit jalil malam tadi..
Mila said…
hehe..terbaik boh....:)
FarhanahAdzlan said…
pergh..semangat giler and congrats gak trengganu menang..^_^
k e y r i said…
haha ganu menang kan? hoooray! jeles tau ang tengok live =.=
jaya jr said…
mila:haha,dok terbaik bakpenye..

farhanah:haha,semangat tu yang jadikan lebih encited dan passion in footbal..huhu..

keyri:ganu laa yang menang..memang patot ang jeles..bukan selalu bersorak kat bukit jalil..hihi
HonEyBuNNy said…
semangatnya dak2 uia neh..heheh...

awat malam tu xberrarak satu uia neh ganu menang..kui2...

siang tu ada keluar..ramai ja tengok semangat penyokong d jalan raya..huwawaw
siti hidayah said…
wah! penuh stadium erk. Ganu memang Nelang. bangga doh. hehe :)

salam kenal. happy blogging
wah tgk life ea,,
yart doq umah jer terjerit2 tgk kat umah haha ;)
wah tgk life ea,,
yart doq umah jer terjerit2 tgk kat umah haha ;)
Anonymous said…
pehhh mmg da bomb!!!!terbek dr ladang..wiyuuuu

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka