Sunday, June 12, 2011

from GATEM with love

hehe.sebagai admin page Gabungan Anak Terengganu Macho(GATEM) kat facebook,perkataan Terengganu tu memberi satu erti kesungguhan malam tadi..naek gile aku sorak ngn member-member malam tadi kat Bukit Jalil..

ni pulak gambar menjelang perlawanan final ngn sepanjang final PIALA FA semalam







gambar penuh kat FACEBOOK oppa amir hasif..tak friend pon boleh tengok rasenye sebab dah allow to everyone..

***ade member cakap muke masuk TV..kes banner ni kot..haha..terbaik laa banner GATEM..kecik pon,nelang jugok..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

19 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..bestnye..anak laki mudah nak kemana2..macam akak nak join ape aktiviti payah sebab mak abah tak bagi

aremieroul said...

wah..bestnyer..tahniah terengganu menang..^^

tiefazatie said...

wahh..g tgk ek..tahniah tganu!hihi

hudaa.udey said...

amboi.. semangat gila!
btw,congrate ganu menang.. :)

jaa64 said...

terbaik set mu wat banner..heheheh..eh gabungan anak tganu macho ade gak eh..hehe..

memang macho la :P idop ganu..haha tetiba

najwa said...

best tuh! wahwah! =)

zikeryhassan said...

aku pon sokong ganu malam tadi :)

Mohamadazhan hjDesa said...

aku sokong Kedah ja....haha.

sadis tu menang...gol sendiri...

jaya jr said...

kak hawa:hehe.,tu laa..klo awek ganu pon ramai datang ngn family kot

amirol:hehe,nice =)

tiefazatie:peteh ganu peteh..haha

huda:sebab da lame ganu tak masuk final..terbaek aa juara

jaa:haha,semangat gabungan anak terengganu menjadi teras kepada pembuatan banner..ganu juara plok tu..suke gile..haha

najwa:hihi,sape yang tak bes pasukan sendiri menag..kih3

zik:haha,baru bleh dapat kerakyatan ganu kekgi..mad said bagi free..blajo ganu,tp tak sokong ganu memang tak macho..mu ni masuk kategori macho..haha

azhan:haha,ape pulak menang sebab gol sendiri..gol sebab gol perak kot..hihi..langsung tak sadis..rabak bukit jalil malam tadi..

Mila said...

hehe..terbaik boh....:)

FarhanahAdzlan said...

pergh..semangat giler and congrats gak trengganu menang..^_^

k e y r i said...

haha ganu menang kan? hoooray! jeles tau ang tengok live =.=

jaya jr said...

mila:haha,dok terbaik bakpenye..

farhanah:haha,semangat tu yang jadikan lebih encited dan passion in footbal..huhu..

keyri:ganu laa yang menang..memang patot ang jeles..bukan selalu bersorak kat bukit jalil..hihi

HonEyBuNNy said...

semangatnya dak2 uia neh..heheh...

awat malam tu xberrarak satu uia neh ganu menang..kui2...

siang tu ada keluar..ramai ja tengok semangat penyokong d jalan raya..huwawaw

siti hidayah said...

wah! penuh stadium erk. Ganu memang Nelang. bangga doh. hehe :)

salam kenal. happy blogging

LUTFI SYAFIQ said...

terbaik!!!

::contengan hati::)) said...

wah tgk life ea,,
yart doq umah jer terjerit2 tgk kat umah haha ;)

::contengan hati::)) said...

wah tgk life ea,,
yart doq umah jer terjerit2 tgk kat umah haha ;)

sI nYemPerEnG said...

pehhh mmg da bomb!!!!terbek dr ladang..wiyuuuu