Sunday, June 5, 2011

pergi KLCC suda =)



malam ni saje nak share aktiviti seorang diri kat KLCC..haha..nekad ni jalan sorang-sorang.bajet tourist pon ade..haha..tapi tu laa,saje nak ubah pandangan mate..asyik tengok orang kawasan gombak ngn wangsa maju je..arini betol-betol tunggu bas RapidKL pastu naek LRT pergi KLCC..hahahajat nak ke sana pukul 10-11 pagi lebih kurang..tapi sebab hujan,pukul 12 baru start jalan..

sampai sane takde buat pape sangat,berbekalkan sebuah buku fotografi pemberian Saif Sulong,aku maen tekan je laa kamera tu..nasib tak baik aku ingat bateri ade banyak lagi..tapi rupenye da tinggal 2 bar..tekan tekan tinggal 1 bar..maen dalam sejam lebih gitu laa,bateri habis..huahuahua..mati akal..lepas tu baru star masuk kedai-kedai kat situ..ade laa barang yang berpatutan macam kat butik Uniqlo..boleh laa beli..tapi macam tak bernafsu nak beli-belah..sebab mindset nak jalan-jalan pastu ambik gambar sikit-sikit.huhu

cuace pon nak gelap balik,maka aku pon kene laa bersiap nak balik..jalan sorang-sorang ni bahaye lame-lame(haha,pempuan pon tak kisah kluo sorang-sorang)..tapi tu laa,nak bersembang pon tak boleh,jadi aku nak balik je laa..sebab tu aku rase jalan sorang-sorang ni ade faedahnye jugak..tak banyak kerenah..nak pergi pergi,nak balik,boleh balik..senang cerita..

***cuti skola..orang sesak jugak laa..awek pon ramai jugak..foreigner pon ramai jugak..macam-macam orang laa boleh tengok arini..orang KL nak jadi mat salleh memang tak boleh nak elak..ade je yang menyinggah anak mate..susah-susah..nasib baek aku tak suka ambik gambar yang jenis macam ni..hihihi..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

zikeryhassan said...

tak ajak. kalau tak boleh aku teman. hihi

Fathiah Hamim said...

best kot jalan sorang2. pastu kalo shopping sorang2, rasa macam orang kaya. haha.

MissNadh said...

laa..nape tak ajak?kalau tak bole kite teman.hukk!

jaya jr said...

zik:haha,aku jalan laju-laju..takut mu dok dan kejor..kah3

fathiah:tu aa bahaye jalan sorang-sorang.duit cepat kluo..kui3

nadh:haha..tak bajet pon nak kluo..rase nak kluo,jalan je..hihi

+dieabella+ said...

nk jugak photoshoot kt klcc...uwaaa!!!

LUTFI SYAFIQ said...

aku dh selalu jenjalan sengsorang kt KL tu. bosang. hahha

LUTFI SYAFIQ said...

aku dh selalu jenjalan sengsorang kt KL tu. bosang. hahha

Siti Nabilah Said said...

xnak ajak cik putih g klcc ke ? lamanya xg klcc :(

jangan lupa singgah sini : coklat boleh menyebabkan kematian ?

aida4eva said...

aida paling suka KLCC!!

rindunya klcc :)

http://aida4eva.blogspot.com