Friday, June 24, 2011

berakhir sudah maharaja lawak

maharaja lawak
maharaja lawak
maharaja lawak

untuk malam ni semua pasal maharaja lawak..aku je tersadai depan laptop tak tengok maharaja lawak..tapi yang ni bukan maharaja lawak..tapi maharaja gelak sampai hentak kaki

korean variety show family outing

***aku tak follow Maharaja Lawak..tapi selalu tengok sekerat-sekerat yang mane suke je..macam SEPAH ngn JOZAN..tutp-tup sepah JUARA..waoooh,kompem meleset jangkaan sape yang ramal JOZAN juara..nice SEPAH..silalitamplom betol laa 3 orang ni..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Imran Yazid said...

family outing season the best! tgk agi episode yoona tu jd guest? kehkehkeh guling2 tengok. hahaha

ney said...

oyeeeeah sepah menang=) peminat no 1 ni, hee.

Mohamadazhan.com said...

sepah...sepah...idea pelik2..hehe

jaya jr said...

imran:haha,hok yoona memang cari awal doh..golek suke..kah3..

ney:haha..bagus2..pandai menyokong yang juara..kui3

azhan:haha,orang jawe,sebab tu selalu bagi idea pelik2 kot

jaya jr said...

imran:haha,hok yoona memang cari awal doh..golek suke..kah3..

ney:haha..bagus2..pandai menyokong yang juara..kui3

azhan:haha,orang jawe,sebab tu selalu bagi idea pelik2 kot