Wednesday, June 15, 2011

penghulu ngn datok dapat nama sebab Utusan


ni ape ni?lawak sampah busuk ke lawak nak kene bakor api neraka?dasar surat kabor tak laku..pastu mule laa gelabah nak sebor berite nak turunkan rege minyak..kompem duk muke depan esok..mase turun tnaek buat-buat lupe pulak..ingat boleh up laa tu..tapi takpe laa..Alhamdulillah,boleh laa fama kat Malaysia ni simpan duit beli tanah,beli susu anak,beli baju raye dari membazir duit beli minyak mahal..10 sen pon 10 sen laa..tapi mahal jugak lagi minyak tu..

***penghulu pakai serban..bagus-bagus..tapi tok penghulu skang ni cam ramai pakai songkok tinggi je..lagi-lagi yang dekat FELDA..lagi satu tak logik,ade laa pulak  polis berpangkat Datok nak ambik report pasal kes rogol yang bersepah kat Malaysia ni..pelukis pon cam bangang..nak melukis ngn nak menghina same banyak..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

EYQASARA said...

kenapa mcm ni eah...?? huhuhu... sadis~ *eh sy singgah... hiihi..

Andrik McVean said...

hi..i have just followed your blog..you have nice blog here and i hope you can follow my blog too..will be waiting for you on my blog :-)

Anis Akhir said...

benda2 cmni, sepatutnya diambil serius.. bukan buat tak endah ja...huhu

[k]o{q}i[n] said...

biadap sungguh...

NuSaNa NoSa 91 said...

membencikan.. >.<

Nur Hawa Mohd Zin said...

Bila hukum hudud nak dilaksanakan macam2 alasan...skunk dah banyak kes pelacuran sampai naik muak bace dan tengok...kalu tak mahu amalkan hukum hudud sila rujuk Al-Quran dan As-Sunnah sebagai panduan membentuk undang2 :)