Friday, June 17, 2011

evolusi gambar profil | muda ke tua..






haha,the transformation of blogger profile picture

selamat pagi jumaat..5 profile picture je dalam mase 3 tahun..tak macam facebook..pantang berjalan,mesti ade profile picture baru..memang tak boleh blah laa tengok gmbor-gambor ni..sapo boleh teka yang mane satu orang ambik ngn yang mane satu ambik sendiri memang teror..maknenye die sendiri pernah buat..haha..tapi aku ni bukan jenis yang ambik gambor depan cermin dalam jamban..hihihi..maaf ye awek-awek yag terbaca..bukan ape,pwmpuan je yang suke ambik gambor depan cermin..sambil-sambil betulkan tudung..lelaki g depan cermin basuh muka ngn kepala,memang tak sesuai nak snap gambor dengan muke basah-basah..

pergh,sadis aku tengok gambor ni..tapi gambar ni nice..


bagi aku,klo aku ambik gambor sendiri pon,cover tu perlu..ni memang tak patot dilihat orang,tapi da kelihatan,ape mau buat...huhu

***tetibe je aku dapat gambor ni balik walopon da ade yang aku delete..dari Picasa Web Album..sape pakai new editor boleh laa tengok..die ade dekat option nak upload image tu..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

zikeryhassan said...

gambar no 1 ngan 4 je org ambek kan? haha

waRDah a.k.a QiQi said...

patot r x penah nmpk kt uia... berubah2.. -_-"

アヌム ちゃん said...

igtkan nk tunjuk software gambar yg boleh predict muka kita bila dah tua nnt..heee

Eye_nee said...

dari gamba sakit..baju belang
spekmata...skema
pdglangit...poyo
spekmata US army..hampir dewasa
cucuk idung...mung doh matang la ni.

BERSIH dan BERSIH komen makchik ni nak...

fiqaliqa said...

aa. ingat nak tunjuk software caner muke time tua nanti. hehe

ala, perempuan biasa la. port fevret, hahah

adrinaqamarina said...

kte kenal blog ni sejak gambar ke empat tu.


haha.


tapi betullah. kalau kat fb, pantang berjalan mesti ada gambar baru.


profile blogger kte pon baru tukar 2 kali je sejak tiga tahun lepas~

jaya jr said...

zik:haha,saloh,handphone ngn kamera aa tukang ambik..kui3

qiqi:haha..tu laa pasal..baru undercover.kih3

FMTY:haha,ade je software tu..tapi memang bukan nak tunjuk ayng tu pon =)

eye_nee:haha.memang Bersih seBersihnye komen ini..tak de kotoran sikit pon mak cik..

fiqaliqa:port faveret tu memang tak de syak wasangka lagi..haha

adrina:tu laa,FB lebih diutamakan dari segi gambar profil

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak berapa nak cam kalu jumpa tepi jalan ni Jr..heheh...macam2 fesyen nya

♥suNa husNa♥ said...

yg 2nd tu nampk nerd sgt2..hahaha

♥suNa husNa♥ said...

yg 2nd tu nampk nerd sgt2..hahaha

The Towel Ninja said...

hehehe...org hensem kene tag dekat entri ni :)
http://sang-pemimpi-tegar.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html

jaya jr said...

kak awe:haa..ntah laa,rase macam biase je..takde laa fesyen2 sangat..hihihi

suna:haha,bajet je lebih tu..kah3

towelninja:haha..OK.jap lagi masuk