Skip to main content

evolusi gambar profil | muda ke tua..






haha,the transformation of blogger profile picture

selamat pagi jumaat..5 profile picture je dalam mase 3 tahun..tak macam facebook..pantang berjalan,mesti ade profile picture baru..memang tak boleh blah laa tengok gmbor-gambor ni..sapo boleh teka yang mane satu orang ambik ngn yang mane satu ambik sendiri memang teror..maknenye die sendiri pernah buat..haha..tapi aku ni bukan jenis yang ambik gambor depan cermin dalam jamban..hihihi..maaf ye awek-awek yag terbaca..bukan ape,pwmpuan je yang suke ambik gambor depan cermin..sambil-sambil betulkan tudung..lelaki g depan cermin basuh muka ngn kepala,memang tak sesuai nak snap gambor dengan muke basah-basah..

pergh,sadis aku tengok gambor ni..tapi gambar ni nice..


bagi aku,klo aku ambik gambor sendiri pon,cover tu perlu..ni memang tak patot dilihat orang,tapi da kelihatan,ape mau buat...huhu

***tetibe je aku dapat gambor ni balik walopon da ade yang aku delete..dari Picasa Web Album..sape pakai new editor boleh laa tengok..die ade dekat option nak upload image tu..


Comments

zikeryhassan said…
gambar no 1 ngan 4 je org ambek kan? haha
patot r x penah nmpk kt uia... berubah2.. -_-"
igtkan nk tunjuk software gambar yg boleh predict muka kita bila dah tua nnt..heee
Eye_nee said…
dari gamba sakit..baju belang
spekmata...skema
pdglangit...poyo
spekmata US army..hampir dewasa
cucuk idung...mung doh matang la ni.

BERSIH dan BERSIH komen makchik ni nak...
fiqaliqa said…
aa. ingat nak tunjuk software caner muke time tua nanti. hehe

ala, perempuan biasa la. port fevret, hahah
adrinaqamarina said…
kte kenal blog ni sejak gambar ke empat tu.


haha.


tapi betullah. kalau kat fb, pantang berjalan mesti ada gambar baru.


profile blogger kte pon baru tukar 2 kali je sejak tiga tahun lepas~
jaya jr said…
zik:haha,saloh,handphone ngn kamera aa tukang ambik..kui3

qiqi:haha..tu laa pasal..baru undercover.kih3

FMTY:haha,ade je software tu..tapi memang bukan nak tunjuk ayng tu pon =)

eye_nee:haha.memang Bersih seBersihnye komen ini..tak de kotoran sikit pon mak cik..

fiqaliqa:port faveret tu memang tak de syak wasangka lagi..haha

adrina:tu laa,FB lebih diutamakan dari segi gambar profil
tak berapa nak cam kalu jumpa tepi jalan ni Jr..heheh...macam2 fesyen nya
yg 2nd tu nampk nerd sgt2..hahaha
yg 2nd tu nampk nerd sgt2..hahaha
The Towel Ninja said…
hehehe...org hensem kene tag dekat entri ni :)
http://sang-pemimpi-tegar.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html
jaya jr said…
kak awe:haa..ntah laa,rase macam biase je..takde laa fesyen2 sangat..hihihi

suna:haha,bajet je lebih tu..kah3

towelninja:haha..OK.jap lagi masuk

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka