Saturday, June 11, 2011

mengasah otak bisnes


aku tengah hadir program ni..sambil penceramah tu sembang kosong,aku update je laa..haha..tengah asah otak bisnes..jom skali..kih3
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

tieha ismail said...

hahahha tolonglah...sempat lagi kan dia curik2 update blog...kikikiki

LIPISLADY said...

Selamat menjadi usahawan berjaya.

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak ni suka gak biz..dan ada plan nak buat biz pasal kete...tapi tu la..susah bila tak da moral support

Botak said...

nampak sangat ceramah tu membosankan umpama ceramah pengetua sekolah., hahahaha..

jaya jr said...

tieha:haha,entri pendek je kot..senang

lipslady:haha..klo ade rezeki InsyaAllah

kak hawa:susah nak berbiaga ni.memang kene ambik risiko..klo tak hidup yang cukup makan pon dah kire OK

botak:haha,takde laa bosan sngat..tapi ceramah pakai internet jugak..ade kaitan ngn blog-blog..cilok je..huhu