Wednesday, April 13, 2011

update dari depan laptop

hai,selamat petang..entri harini saje nak update pasal fotografi..macam mane kite nak puaskan hati,mengisi mase lapang dengan berfotografi..senang saje,ambik kamera,shoot gambar,upload blog tak pon fesbuk..haha..pagi tadi bangun pukul 10 untuk shoot gambar..tu pon sebab ade member datang..ni semua salah bola..kalau tak kerana bola,pagi-pagi tadi kompem da kluo breakfast kat kedai mamak..pastu shoot gambar dekat bazar warisan tepi pasar payang.

bangun lambat tu memang da tak boleh nak diundur untuk bangun awal,tapi disebabkan cuti,otak kene ligat pikirkan ape yang nak dibuat..da takde ape sangat nak dibuat,aku buat jugak laa ape yang dirancang malam tadi..tangkap jugak laa gambar mane yang patot..haha..baru nampak sikit aktiviti yang berjalan..







***persoalannye kat sini,ade ke update dari belakang laptop???klo tak depan laptop,depan iphone,depan blackberry takpon depan desktop..tapi aku pernah buat update pakai handphone..mase tu zaman opera mini boleh dihack..pakai puas-puas,tapi tak bayar satu sen..haha..internet anytime anywhere..boleh kalahkan iphone kot walopon handset biase-biase je



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

zikeryhassan said...

gambar2 sume cun mat.

ejulz said...

perghh!! banyak giler gitar bro..

Nak mintak pandangan sikit.. heHe "Urat Oh Urat kenapa berdenyut!! "

jaya jr said...

zik:haha..tengah warm-up balik nak ambik gambor nih..

ejulz:haha,ntah laa camne boleh ade sampai tiga kat sini..kui3

Mohamadazhan hjDesa said...

cantik guitar2 tu...

benda ni aku dah try belajar....mmg aku ditakdirkan tidak berbakat =)