Skip to main content

update dari depan laptop

hai,selamat petang..entri harini saje nak update pasal fotografi..macam mane kite nak puaskan hati,mengisi mase lapang dengan berfotografi..senang saje,ambik kamera,shoot gambar,upload blog tak pon fesbuk..haha..pagi tadi bangun pukul 10 untuk shoot gambar..tu pon sebab ade member datang..ni semua salah bola..kalau tak kerana bola,pagi-pagi tadi kompem da kluo breakfast kat kedai mamak..pastu shoot gambar dekat bazar warisan tepi pasar payang.

bangun lambat tu memang da tak boleh nak diundur untuk bangun awal,tapi disebabkan cuti,otak kene ligat pikirkan ape yang nak dibuat..da takde ape sangat nak dibuat,aku buat jugak laa ape yang dirancang malam tadi..tangkap jugak laa gambar mane yang patot..haha..baru nampak sikit aktiviti yang berjalan..







***persoalannye kat sini,ade ke update dari belakang laptop???klo tak depan laptop,depan iphone,depan blackberry takpon depan desktop..tapi aku pernah buat update pakai handphone..mase tu zaman opera mini boleh dihack..pakai puas-puas,tapi tak bayar satu sen..haha..internet anytime anywhere..boleh kalahkan iphone kot walopon handset biase-biase je


Comments

zikeryhassan said…
gambar2 sume cun mat.
ejulz said…
perghh!! banyak giler gitar bro..

Nak mintak pandangan sikit.. heHe "Urat Oh Urat kenapa berdenyut!! "
jaya jr said…
zik:haha..tengah warm-up balik nak ambik gambor nih..

ejulz:haha,ntah laa camne boleh ade sampai tiga kat sini..kui3
cantik guitar2 tu...

benda ni aku dah try belajar....mmg aku ditakdirkan tidak berbakat =)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka