Friday, April 29, 2011

besarkan gambar tapi kekal terang

pagi ni,hasil pembelajaran outdoor,photoshoot diikuti pembelajaran indoor besarkan gambar..TQ untuk owner bicara selipar jepun(BSJ)..zikery hassan..hihi..nak kenal masuk laa blog die..senang je padahal,aku je tak nak buat selame ni..huhu..belajar macam biase..nak senang..pakai gambar jugak..tak payah cakap banyak-banyak,tenaga kluor pon kurang..

klo nak study besarkan,tak pon pegi kat blog tuannye,,saiz height ngn width tu ikut suka..tapi part resolusi yang hijau tu,makin tinggi makin laa sharp..kui3..senang je..hasil transformasi boleh dilihat kat bawah

somewhere in kuala terengganu =) =) =)

bertukar!!!


bertukar!!!
sekian terima kasih dan selamat solat jumaat..hihi..chill+rilex=chillex





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

zikeryhassan said...

pasni crik lens micro plak boh. boleh ambek gambar serangga :)

blogtilldrop said...

oh ok...saya pun dah belajar tapi padam semua width dan height asal tu..masuk width baru

jaya jr said...

zik:haha,tu ah..tapi bleh gok nk ambik pakai lens ni cume tadi panas ngt..dokleh nk du congok duk lame2..

blogtilldrop:owh,boleh je,takde masalah..still same hasilnye..hihi

HonEyBuNNy said...

cantik bunga tu...nak belajar la..hehe

Jieda said...

cantiknya

Mustaffa Khairul Azzam said...

dr kecik ke besar...cam tue ke.. kalau yg setting baru tue, senang jer..klik..yg yg aku gune pun xtaw cam ner nk besor kan... selamat ko bgtaw....