Friday, April 22, 2011

pertemuan biasa dengan sin chan

haha,cakap je sin chan sape laa tak kenal..dulu-dulu aku macam jeles dekat sepupu aku yang belajar kat jepun..sebab die belajar kat Universiti of Saitama..tempat kartunis dan asal-usul sin chan..tapi lame-lame aku ok je..sebab bukan susah pon nak jumpe sin chan.siap boleh maen-maen lagi..nak ditulis,panjang..layan gambar,pendek..hihi

sinchan lepas solek

sinchan nak bakor sate

sinchan maen bunge api

shinchan pakai baju melayu

pesanan terakhir,kalau jumpe shinchan,sila laa ambik gambar dengannye sebab die seorang kanak-kanak yang nakal..haha



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

21 comments:

akmar dean said...

haha. comel budak tu. mmg mcm sinchan. ;D

relevan said...

hensem ShinChan..

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...teringin nak jumpa doremon!

jaya jr said...

akmar:haha..betul tu..

releven:ni shinchan ganas..keje nak maen je..haha

kak hawa:haha,doraemon tak superhero macam otomen..tapi barang die canggih2..

Mario said...

hehe...nakal cm sinchan ke weh...mesti penat nak jaga...ekeke

Yann Mazian said...

alololo. comel nyer. mmg serupa sin chan lh... :D

jaya jr said...

mario:haha,lebih kurang laa..cume tak gatal macam sinchan je..haha

yann:haha,same pendapat laa kite ni..

Miss dorayAki said...

comel! haha

Nabihah Ramli said...

pergh! memang suteyy ah solihin gn sin channgg!!wakakaka

jaya jr said...

dorayaki:haha,budak-budak memang sentiase comel..haha

nabihah:haha,xkn mu dok prasan..aku prasan lame dh..hahaha

Miss dorayAki said...

yke budak2 mmg sntiase comel? takde ke yg xbrape nk comel? hehe

Mohamadazhan hjDesa said...

ingat pic jaya kecik2..hehe

jaya jr said...

dorayaki:haha,xde majoriti comel..kui3

azhan:haha,sy pon 2x5 je ngn budak ni..sedare2 tak lari jauh sangat..huhu

s h e e said...

ekeke...anak buah ek...mcm sin chanla...hahah...

jaya jr said...

haha,anak buah laa ni..pejam celik pejam celik da makin ramai pulak budak2 ni..haih..

ferra said...

he's soooooooooooooooooo cute!

jaya jr said...

haha,betol3

mizzCloudy said...

comel nye sinchan.. :)

jaya jr said...

hahaha..hebat jugak pengaruh shinchan ni

Ameen Muslim said...

ahaha! junior aku di mas training school ni ada yg muka mcm shinchan.
p/s: shinchan suka buat 'makhluk punggung' yg mengong!

jaya jr said...

haha,ni saje je ni,anak buah..nampak laa sikit2 shinchan nye..tapi shinchan tu kartun.takkan ade pelanduk 2 serupa yang 7 orang tu jugak..hahaha