Wednesday, April 27, 2011

dan sebenarnya

dan sebenarnye malam ni aku belajar buat sticky post..tapi post ni lebih kepada nak test sticky post aku menjadi ke tak..klo post ni duk bawah sticky post maknenye misi berjaya..klo tak berjaya,aku akan delete post ni pastu ejas sticky post jadi entri biase..haha..sape tak tau stikcy post tu mnde,aku tolong bagitau.post yang permanent duk atas skali tapi kite boleh ejas nak brape lame..tu je..nak buat pon senang je..aku pakai gambar ni je..



ade papehal boleh klik sumber aku belajar sticky post ciktom.com..

***dan sebenarnya kadang-kadang benar dikatakan belajar pakai grafik tambah warna lebih mudah dari tulis panjang-panjang..macam rajah ikan atau peta minda



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

zikeryhassan said...

sticky post anda berjaya. ahaha

ferra said...

1 ari i nak buat contez t i carik entry ni k :)

Anna King said...

hurm memang x tahu nak buat pon selama ni.. sekarang baru paham... ^^

Ezay Hadry said...

hehe sticky post sudah berjaya..nanti buat la contest biar sticky post duk atah kali sapa 2 bulan..haha

s h e e said...

ouh...br taw cmne buat sticky post...hehe...thanx for sharing... :)

jaya jr said...

zik:haha,nasib gok jadi..klo dok kejap je laa hayat post ni..

ferra:haha,sila2..no probs..ni pon belajar dari lain juga..

anna:haha,senang je kan..tengok gambor tu je da boleh buat

ezay:haha,dok tau laa nk buat kontest mnde..x pro lagi ekpom..

shee:haha..small the pieces..u're welcome

MiSz fiFiEyQa said...

oh..cmni ke nak buat??hehe..tak tau pun sblum ni..thanx!!

Ajeyy Rawk said...

assalamualaikum ..
sticky post tu macam nak publish post yg coming soon la kan ? hehe

salam kenal bro :)

jaya jr said...

fifiey:haha,tu laa,seblom ni pon memang tak tau..tapi bile tengok gambar ni memang senang je..

ajeyy:wa'alaikummusalam..sticky post tu kite nak suh die melekat kat paling atas selame mane kite nak..klo yang coming soon tu rasenye auto publish post..btw salam perkenalan gak..haha