Sunday, April 24, 2011

bot ikan

sumber dari daily mail

kerana tidak mahu menjadi malas pada keesokkan harinye,jadi malam ni aku rase macam nak tido awal sikit berbanding tido lewat sikit sebelom ini..haha,tak nak jadi macam katak ni..katak yang menumpang belakang ikan emas..malas gile nak berenang..ade ke patot naek 'bot' ikan..jangan die buat projek ngn ikan tu sudah..hehe..kang kluo spesies baru name KANTAK dalam harian metroll..hehe

***aku jumpe gambar ni semalam dah.nasib baek aku save..selamat aku daripada membebel cerite bengang aku kat blog ni..klo aku cite jawabnye pening laa sape-sape yang bace..hehe..da laa ade 2 cite..okay,terima kasih gambar..haha..tak lupe sape yang singgah dan follow dan komen =)





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

zikeryhassan said...

erk? memang dasar pemalas punya katak

♥xaturen♥ said...

katak oo.. katak, kenape ko tengek ikan? he.he..

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...tu makwe dia kot

jaa64 said...

KAHKAH..LAWAK GILAA TUMPANG IKAN :P

Mohamadazhan hjDesa said...

ce cita bro.haha.apa cita bengang tu....suspen ni

jaya jr said...

zik:haha,memang pemalas katak ni

xaturen:haha,sakit perut kot..nak laju balik rumah

kak hawa:haha,ape laa makwe lagi besar dari pakwe..xpatot2

jaa:haha,patot ikan kutip tambang je

azhan:macam biase..cite bola ngn cite politik tak sehat..haha

KABAKOGA said...

ape yg penting???
kerjasama....

jaya jr said...

haha..sokong saudara sepengajian harun..

HonEyBuNNy said...

haha..

lawak la katak tu...tumpang sekaki dengan ikan tu...

mst katak ne pemalas...heheh

jaya jr said...

haha..xde syak wasangka..kompem malas ni..tapi xtau laa setakat gambor ni diambik je..ade jugak tyme die rajin kot..haha