Skip to main content

ni ape cerita ni?

aku bukan penyokong MAN UTD mahupon CHELSEA..dulu mase kecik-kecik aku minat ARSENAL..REAL MADRID..tapi las-las aku sokong LIVERPOOL..tapi dalam banyak-banyak pasukan bola,aku paling tak suka MAN UTD..haha..ape kes pon tak tau..malam tadi aku tengok match MAN UTD lwn CHELSEA untuk tengok kekalahan MAN UTD..tapi CHELSEA tak boleh harap..LIVERPOOL memang tiada harapan sebab tak dapat masuk pon champion league..yang boleh diharapkan mungkin BARCELONA yang menang agregat 6-1 untuk masuk semi-final

malam ni pulak ade match REAL MADRID lwn TOTTENHAM HOTSPURS..aku rase macam nak tengok laa kejap..huhu..tapi baju REAL MADRID takde,baju TOTTENHAM HOTSPURS pon takde jugak..makanya baju MALAYSIA pon jadi lah..kui3



cakap pasal gambar ni,aku bukannye nak ambik gambar dalam gelap,tapi kebetulan mase aku nak tekan webcam tu,adik aku tutup lampu..malas nak bukak balik,aku pon tekan je laa..jadi laa cenggitu..keh3...saje tes webcam memalam nih..ok,sekian,assalamualaikum =)


Comments

zikeryhassan said…
tlg update reslutnya nnti ok. aku nk sambung buat esaimen dlu. damn!
kalau real ngan barca menang, dorang jumpe semi kan?
jaya jr said…
zik:haha,livescore kan ade..situ update sokmo..

buyat:ye kot..baik diorang jumpe semi dari jumpe kat final..bosan pulak klo jumpe sesame liga mase final..

kery:haha,mangat tu mangat dh,tapi MU dok kaloh2..zzz
hahaha minggu ni da jumpe da dlm liga. minggu dpan final piala liga plak. 2 game ni da boleh decide sape menang kalo 2 2 jumpe kt cl t
Sang Harima said…
Waalaikumuissalam
sokong liverpool...suarrez!!!
jaya jr said…
buyat:tu laa pasal.tp xpe laa,kite tengok ape madrid boleh buat..aritu da kene 5..hehe

sang harima:eh,anda dah mula bercuti ke?

kak hawa:haha,suarez + carrol..lagi mantap

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka