Tuesday, April 12, 2011

da sampai rumah ooi..

hari ni takde laa rase nak buat entri mengarut sangat..tapi tu laa..rase macam pening-pening lalat je tido tak brape nak cukup..haha..ade tak kes orang macam aku ni..da cuti pon masih boleh cakap tak cukup tido..tapi betol tak tipu sebab 2 hari lepas exam tu tido macam tak brape nak bes je..lagi bes merayap mane2 ikut member..biarpon dekat hostel da ade mamak jual roti canai,tapi tetap nak pegi makan roti canai kat luo jugak..haha

semalam da selamat naek bas pastu pagi tadi selamat sampai rumah..omputih kate back to hometown..bukan back to the future..mengarut je semua tu..sebab ape boleh dikatakan mengarut,sebab maksud future tu masa hadapan..mane ade orang balik kemasa hadapan..kurang-kurang nak balik ke masa silam.tapi da nak balik kemasa silam pon tak boleh,paling kuat pon boleh flashback je..inikan lagi laa nak balik ke masa depan..ish3..hmm,tu penerangan secara tak langsung pasal kemengarutan back to the future..

kalo cakap pasal bola pon bleh jugak nih..hmm,penyerang baru beli Liverpool,Andy Carrol telah menjaringkan dua gol diselangkan jaringan Dirk Kuyt untuk memberikan kemenangan 3-0 ke atas Manchester City..bile tau je Carrol skor gol,terus aku kesiankan Fernando Torres yang nak lawan Setan Merah malam ni..dengar-dengar kate da nak kene jual..ape laa nasib meninggalkan Liverpool..tapi papehal,aku tau masih ramai orang menyokong MU yang langsung tiada dalam list pasukan yang aku minat..

hari ni cuaca cerah,klo boleh sambung berfotografi pon OK jugak..kate orang salah satu cara menaikkan saham di mata awek-awek cun sebaya dengan aku..haha..sebab awek berumur dari aku memang tak laa kan..sedangkan budak sekolah pon da ramai in relationship,inikan pulak yang senior-senior daripada aku..dunia oh dunia..


***boleh nampak tak permainanye yang dalam setiap perenggan semuanya isu berbeza.. nampak benor mengarutnye..haha

ade ke status cenggini kat fesbuk???nampak benor menipunye gambor ni.kah3



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

anym dan dunia said...

haha . nmpak benor nipunyeerr relationship getu "p

Shairazi Saidin said...

Ambo minat yg XXX tuh! HEHEHE.

jaya jr said...

anym:haha,,betol3x

shairazi:jangan lah begitu..nanti kawan2 marah..kah3