Tuesday, April 26, 2011

antara 2 darjat punye video

japanese messi boy

madin ronaldo boy

ye,selamat pagi selasa..takde ape nak disajikan pagi ni sebab aku ni jenis sarapan warung je..haha..bab sarapan paling basic aku boleh buat telur scrabble,telur mata,roti bakor,goreng fries @ nuget,buat air milo,horlicks..maggi goreng mampu,tapi nasik goreng belom lagi..haha..yang laen semua cari warung..

tapi dua video atas tu saje nak share budak-budak ade cite-cite nak jadi messi ngn ronaldo..sebab ape aku cakap antara 2 darjat,messi jepun maen atas pasir,video pon kabur-kabur..training pon dalam bilik je..tapi si madin ronaldo tu macam high-class sikit laa..maen atas rumput hijau yang kat umah aku pon takde rumput camtu..ade gaye laa orang cakap..tapi kehebetan budak 2 orang ni korang banding laa sendiri klo rajin..aku share je..klo korang nak share pon xpe..aku da ade butang like ngn share kot..kih3 =) tak jumpa cari budak malaysia..klo ade aku letak sini terus..haha..klo ade bgaitau laa..g usha jap.

***entri arini aku terpaksa diBOLAkan walopon aritu baru cakap pasal bola sebab sang harima bagi header baru bertemakan bola..terima kasih sang harima..mamat ni laa yang buat aku start maen blog..banyak kali dah die tolong aku ni.bodek sikit je,boleh slalu header..klo nak harapkan aku buat memang tak jadi laa macam yang ade ni ataupon yang sebelomnye..kah3..kuno sungguh diri ini..sob2




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Dah pernah tengok budak malaysia? wan kuzain.. mantap tu.... memang anak malaysia.. main kat liga USA... search laa.. :)

Scya LollitA said...

perghh . main ats pasir tu , kalo x puasr ati baling je psir kt mke lawan hahaha padan mke

maCy said...

header tu da lama ka

jaya jr said...

khuzrin:haha,da tengok tadi..mantap laa..umur da 12..bleh laa balik malaysia cepat sikit..

syca:haha,malaysia ok,tapi selangor tak..haha..sebab selangor tu bukan negeri kelahiran..kui3

maCy:xeh,baru je semalam..haha

Izyan Masri said...

BUDAK2 TU MAIN KAT ATAS PASIR KE APA?MCAM MAIN KAT KG PULAK XD

Sang Harima said...

Muzik hok Jepun tu sedap. Ha ha.

jaya jr said...

izyan:atas pasir laa..budak ni memang dari puak tanah kot..hihi

sang harima:haha,tu kate..macam maeng genk dh oor..layan molek..

Abu Luqman said...

main dekat pasir..cukup meletihkan..dah cuba dah

KABAKOGA said...

daftar skoloh lambat nih,,

jaya jr said...

abuluqman:memang ah..macam maen bola pantai..letih boleh tahan jugak laa..haha

kabakoga:skoloh ke dok tau..g skoloh sebab nk jadi wakil skoloh maen bola..haha

Mohamadazhan hjDesa said...

kemudahan bukan persoalan utama...nak at tak... =)

yad'z said...

main ats pasir.. haha.. XD

jaya jr said...

azhan:haha,betol dah tu..tapi budak jepun tu memang kelah ah orang ganu kate..haha

yadz:haha,pasir aje lah..budak rock memang suka maen pasir