Skip to main content

antara 2 darjat punye video

japanese messi boy

madin ronaldo boy

ye,selamat pagi selasa..takde ape nak disajikan pagi ni sebab aku ni jenis sarapan warung je..haha..bab sarapan paling basic aku boleh buat telur scrabble,telur mata,roti bakor,goreng fries @ nuget,buat air milo,horlicks..maggi goreng mampu,tapi nasik goreng belom lagi..haha..yang laen semua cari warung..

tapi dua video atas tu saje nak share budak-budak ade cite-cite nak jadi messi ngn ronaldo..sebab ape aku cakap antara 2 darjat,messi jepun maen atas pasir,video pon kabur-kabur..training pon dalam bilik je..tapi si madin ronaldo tu macam high-class sikit laa..maen atas rumput hijau yang kat umah aku pon takde rumput camtu..ade gaye laa orang cakap..tapi kehebetan budak 2 orang ni korang banding laa sendiri klo rajin..aku share je..klo korang nak share pon xpe..aku da ade butang like ngn share kot..kih3 =) tak jumpa cari budak malaysia..klo ade aku letak sini terus..haha..klo ade bgaitau laa..g usha jap.

***entri arini aku terpaksa diBOLAkan walopon aritu baru cakap pasal bola sebab sang harima bagi header baru bertemakan bola..terima kasih sang harima..mamat ni laa yang buat aku start maen blog..banyak kali dah die tolong aku ni.bodek sikit je,boleh slalu header..klo nak harapkan aku buat memang tak jadi laa macam yang ade ni ataupon yang sebelomnye..kah3..kuno sungguh diri ini..sob2



Comments

Dah pernah tengok budak malaysia? wan kuzain.. mantap tu.... memang anak malaysia.. main kat liga USA... search laa.. :)
Scya LollitA said…
perghh . main ats pasir tu , kalo x puasr ati baling je psir kt mke lawan hahaha padan mke
Anonymous said…
header tu da lama ka
jaya jr said…
khuzrin:haha,da tengok tadi..mantap laa..umur da 12..bleh laa balik malaysia cepat sikit..

syca:haha,malaysia ok,tapi selangor tak..haha..sebab selangor tu bukan negeri kelahiran..kui3

maCy:xeh,baru je semalam..haha
Izyan Masri said…
BUDAK2 TU MAIN KAT ATAS PASIR KE APA?MCAM MAIN KAT KG PULAK XD
Sang Harima said…
Muzik hok Jepun tu sedap. Ha ha.
jaya jr said…
izyan:atas pasir laa..budak ni memang dari puak tanah kot..hihi

sang harima:haha,tu kate..macam maeng genk dh oor..layan molek..
Abu Luqman said…
main dekat pasir..cukup meletihkan..dah cuba dah
KABAKOGA said…
daftar skoloh lambat nih,,
jaya jr said…
abuluqman:memang ah..macam maen bola pantai..letih boleh tahan jugak laa..haha

kabakoga:skoloh ke dok tau..g skoloh sebab nk jadi wakil skoloh maen bola..haha
kemudahan bukan persoalan utama...nak at tak... =)
yad'z said…
main ats pasir.. haha.. XD
jaya jr said…
azhan:haha,betol dah tu..tapi budak jepun tu memang kelah ah orang ganu kate..haha

yadz:haha,pasir aje lah..budak rock memang suka maen pasir

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka