Friday, April 15, 2011

pagi yang segar

pagi jumaat ni memang mantap..pagi ni aku tak tido sebab semalam tido awal..bile da paginye tak tido,kompem laa ade projeknye.. bercampur dengan minat mesti boleh jalannye..tambah pulak parents ajak sarapan..lagi laa gumbira nak kluar ambik gambar..biase pagi-pagi ni sedap klo sarapan dekat atas pasar kedai payang..bile pegi situ,tempat nak ambik gambar pon macam ok laa jugak..alhamdulillah,pagi ni dapat ambik gambor matahari yang bersinar-sinar..klo kecik2 dulu,nak lukis die punye shine dalam kelas pendidiakn seni & visual,rase susah gile..bile da besar,dapat pegang camera,nak ambik gambar jadi ade shine tu pon susah jugak..nasib baek laa dapat ejas jugak tadi..keh3..



bazaar warisan


pernah jugak aku kene kompund pasal mesin ni makan duit aku..haish

inilah bazar warisan punye pintu masuk

bas cas ligas ala-ala rapid KL..hehe..tapi tak pernah naeik pon lagi..

masih ade orang ganu yang bawak dan naek beca..cool..ade laa modal shooting

tempat ambik semua gambar ni adalah sekitar pasar payang dan bazar warisan yang dibina sebelah pasar payang..

***inilah pagi yang diimpikan..keluar di waktu pagi bersama camera pastu pakai snowcap..haha..tapi klo mase study kat gombak tak dapat buat lagi..nak dibuat jugak,tapi tak terbuat-buat lagi..mungkin masanye akan tiba suatu hari nanti..insyaAllah..





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

zikeryhassan said...

gmbr yg matahari ngan yg ke 3 tu mmg cun. aku suke sebab ada awan. hehe

Cik Itam @ ira said...

negeri ambe 2.. xpenah naik jugak bus kayu 2..

KimiCnoL said...

nice2..gmbar awek ganu xda ke.haha

a's said...

baru ja pg tmpt ni 31 march aritu! memang spot terbaik kena saman parking..huh

jaya jr said...

zik:haha,awan oh awan..awan nano ko suke tak???

ira:haha,klo ade motor baek naek motor..panas je tunggu kat bustop..

kimicnol:haha,awek ganu tak bangun pagi2..sebab tu xde dalam gambar..ape nak jadi laa awek2 ganu ni..

a's:ahaha,sini memang laa,pejabat majlis bandaran atas pasar payang kot..pagi2 tadi pon da ade yang kene..dakyoh bayor pon xpe klo kete plate luo..orang ganu pon ramai je x bayor..

Sang Harima said...

Bola malam ni Mat..

buyat(bebola tomato) said...

amek gmbar matahari terbenam kt gombak smart gak mat.

jaya jr said...

sang harima:baru balik tengok bola aa ni..lengoh2x

buyat:haha,nanti masuk sem baru aku try aa skali..huhu..smart kot

KABAKOGA said...

bijop2 mat.,
terserlah seni2 jiwa anak ganu..,

jaya jr said...

xdop laa kreatif ngt run..bahagian cuti ekpom..gini ah jadinye..haha