Saturday, April 16, 2011

sunbathing petang

hari ni update mungkin takde gambor sebab tak sempat kluo ambik gambor pagi tadi..sebab aku ni kategori solo,blog ni da terkecuali untuk mengisahkan kisah-kisah peribadi yang melampau.. maksudnye,nak cerita-cerita pasal awek tu tak la..sebab tu aku ni biase update pasal sembang-sembang kosong,gambar-gambar klo ade stok tak pon isu-isu politik malaysia..politik tu biasenye tercover jugak laa sebab malaysia tak amalkan demokrasi sepenuhnye..silap ari bulan tak blajo kang aku jawabnye..haha

sebab tu kadang-kadang blog ni macam basi sikit laa..nak tulis pasal feeling???,memang jauh panggang dari api..rasenye tak pernah lagi aku buat entri jiwang-jiwang ni..mungkin masanya belom sampai lagi kot..ngutuk orang bersepah kot..haha..teruk3..

tapi sebab da takde idea sangat,aku hold entri ni beberape jam sebelom sambung balik..lepas asar kluor carik gambor..haha...bile da ade gambor senang laa nak mengupdatenye..

gambor 1

gambor 2
gambor 3
gambor 4
gambor 5
gambor 6

pengakhirannye,boleh diambil pengajaran,lagi baek klo pegi ambik gambor secara berkumpulan.. kan da jadi macam gambor nombor 6..gambor tak penuh..badan je..haha..lagi satu,tetibe je ade ukulele kat umah aku..tapi tak reti pulak naek maen..tapi las skali sape boleh bgtau camne nak letak gambor dalam blog dalam saiz besar dan lebih clear sebab bile upload dalam blog gambar jadi macam retard sikit..haha..okay..

***kalau nak tengok gambar bersaiz asal,klik je gambar tu..hihi





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

KABAKOGA said...

sejid krystal ape cer mat?

zikeryhassan said...

gmbr yg 1st cun!

nk buat gmbr kasi besar kau klik gmbr kau posting tu, adjust small, medium dia. xpon nnti kalau aku rajin aku buat entri khas utk kau. ahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

suke pic2 alam..dan senja...

jaya jr said...

kabakoga:masjid kristal dalam prose..cerok ekpon..rase macam jauh er nk g..haha..dungun adop tempat ambik gambor run?

zik:haha,rajin pulok mu ni..aku rase aku wat paling besor dh..dok jadi jugok nih..zzzz

kak awe:haha,betol3..

nadira shahid said...

signature awk = oppa? haha, so sweet ;p btw,semua gmbor awk cntik2 belaka.. keep it up ;)

Ezay Hadry said...

smart doh gmbor tu...hoo aku pun dok reti gane la nk wat tu..nk letok yang beso tp tkut blog berat, nk letok resize punye konfirm adop kualiti..huhu berat 66

jaya jr said...

nadira:TQ singgah friendstop..haha

ezay:hoh,tu aa pasal..rohok jugok nk ejas gambor dalam blog ni..ejas2 kam makan side pon x kemas gok..haih..

KABAKOGA said...

dgun????
haha...mu mr amek gambor pokok nyior gondol tepi rumoh aku jd doh aku rase mat...

jaya jr said...

haha,pokok nyior..jadi gk oor run..keh3

little cart00n said...

cantiklah semuanya! :)

jaya jr said...

TQ yaw..haha