Thursday, April 14, 2011

cekelak tu gula-gula laa

alamak,tetibe je rase macam selsema..petang-petang ni da laa panas terik jugak laa..pagi tadi macam takde je sebab terlajak sampai tengahari..sebab tu nak dapat selesema..tambah pening-pening lalat sikit..da lame tak buat macam ni sebenornye.tapi sebab leka dengan tengok bola,jadi laa macm ni..tido pagi,bangun dekat tengahari..haish..menyesal aku..


menyesal tak macam ni?huhu

tapi aku rase ni boleh jadi sebab gaya hidup yang sedikit berubah bile duk kat umah..air horlicks tak diminum,air milo tak diminum,air bandung tak diminum,air teh peng pon tak minum jugak..boleh nampak tak kekurangan susu didalam badan aku..bukan mendenye takde,tapi malas nak bancuh,kacau,godak..klo beli tu laen,senang je..bertambah-tambah senangnye klo kite pau member kite punye..haha..

cakap pasal berbagai jenis air ni,tetibe jumpe iklan horlicks lame-lame dulu..best kot horlicks ni..daripada airnye sampai laa ke cekelaknye..umphhhh..rokers terengganu sebut 'kellak' je je..

video
iklan horlicks

berbanding dengan cekelat nano-nano yang klo orang offer pon aku tak nak ambik..huhu..ntah laa,aku pon xtau knape aku tak minat kellak nih..tapi lagu dalam iklan die aku bleh follow..kah3

video
iklan nano-nano



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

Budak Coklat said...

cekelak atau gula2....hahaha..trigt dulu2 mse baru balik kelantn..makcik kat kedai runcit pon pening nak layan sy...sy ckp nak gula2...dia duk sibuk ckp cekelak2...hahhaha

Sang Harima said...

Bukan cuklak ke?

zikeryhassan said...

horlicks mmg sedap diminum.

jaya jr said...

budak coklat:haha,kelantan terengganu sebut lebih kurang ke klo bab cekelak ni

sang harima:haha,ade versi satu dua..kih3..

zik:haha,betol3x

Cik Jari said...

haha..nok cekelak so... (nak gule2 satu!!)


horlick air sedap.....nano-nano pon sedap...malties pon sedap....
semua sedappp

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...aku kat kedai baru tahu..pastu biskut panggil roti..roti pun roti..waaa

dyea irdina said...

bangga jd orng teganu ....hidup kellat...paling suka kellat nisang...sedap weih ada kacang dlm tu

jaya jr said...

cik jari:haha,nk kene beli aa..kui3

kak hawa:roti ngn biskut pon sodap..keh3

dyea:cari dh iklan kellak nisang tapi xdop..klo ade memang bijok ah..haha

Ezay Hadry said...

wey lame dok tgk iklan2 ni..best2..lagu nano2 sampai skang igt lagi..hihi..kellak die pun sedak

jaya jr said...

haha,nano nano tu ade unsur nk jadi nano..ke gane ezay?tapi dok lebih dari kelak sebenornye..kah3