Skip to main content

cara macam ni boleh pakai ke?

terus terang dikatakan bahawa cinta itu indah..haha..hakikatnye geli tapi tak berapa nak geleman..sebab umur dewasa ini memang tak terhindar dari ini..tapi yang sepatotnye,pelbagai langkah berjaga-jaga perlu diambil untuk elakkan kemaksiatan..

i love you,you love me,saya cinta kamu,kamu cinta saya,u jump,i jump..persetankan semua itu..sebab aku ade seorang kawan,baek punye kawan..study punye study punye study,las skali jumpe lah mnde alah ni;-

1-sin(theta)=lovenak lukis ke,nak tulis dalam mesej ke,tu semua pilihan anda semua..kah3

ni laa orang kate bile otak da masuk formula-formula ngn nombor-nombor..baru orang panggil student engineering..kah3..ulangan,bukan aku yang jumpe,tapi kawan aku yang jumpe..sape2 yang suka melafazkan cinta secara terisrat,boleh try test method ni..kompem berfikir 24/7 klo tak pernah ambik subjek kira-kira tahap tinggi..tapi klo orang tanye,dari mane sumbernye, cakap blog friendstop..tu je untuk malam ni..semua ni idea zepah hamdan..ligat jugak otak die bab-bab ni..keh3..bukan nak galakkan bercouple,tapi korang pikir-pikir lah sendiri..asalkan bahagia di dunia dan akhirat sudah..

***anda semua tak nak balik kampung ke???klo nak balik negeri ganu,jom laa skali naek bas malam esok..HAHAHA..


Comments

macam pernah belajar formula ni math sek ren.hehe
tomatokering :) said…
wahahaha penemuan baru !! ni study ke menggatal nih ? haha :P
hahah...akak math kurang sikit tapi ni unik..lalal
jaya jr said…
azhan:haha,skola rendah belajar kira2 tak sampai tahap ni..kui3.tapi klo ade mmg mantap aa..

tomato:ni orang panggil selingan mase tengah study..bagi otak lagi cair..

kak hawa:takde laa unik sangat..hihi..mase nak tunang nani try ah.kah3
RH said…
epic~~ ahahah
akmar dean said…
emmm pa diaaa tu? bdk benl math ni paham jela. hahah
jaya jr said…
RH:hahaha..ape2 aje lah

akmar:haha,graph je kot..kui3
Nizam said…
nok kelik kelate...dop se kelik ganu...ekekeke
jaya jr said…
haha,kelik laa mane2 pom..klu nk kelik ganu blake berebut tiket bas pulok..keh3
yieyaw said…
aku nak cari equation, ble tgk graph tu mcm kera tengah mkn pisang
hudaa.udey said…
wah.. menarik.. bab2 cmni syok nii.. :)
IM said…
ch0ii ! LAWAAAAAAAAA :)
jaya jr said…
yieyaw:dok doh leni,ade application wat graph dalam handset..sapok ganah..

huda:haha,jangan laa syok sangat..tenga-tengan je..kui3

IM:haha,lawa ke?tapi susah kot nak buat..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka