Sunday, April 10, 2011

cara macam ni boleh pakai ke?

terus terang dikatakan bahawa cinta itu indah..haha..hakikatnye geli tapi tak berapa nak geleman..sebab umur dewasa ini memang tak terhindar dari ini..tapi yang sepatotnye,pelbagai langkah berjaga-jaga perlu diambil untuk elakkan kemaksiatan..

i love you,you love me,saya cinta kamu,kamu cinta saya,u jump,i jump..persetankan semua itu..sebab aku ade seorang kawan,baek punye kawan..study punye study punye study,las skali jumpe lah mnde alah ni;-

1-sin(theta)=lovenak lukis ke,nak tulis dalam mesej ke,tu semua pilihan anda semua..kah3

ni laa orang kate bile otak da masuk formula-formula ngn nombor-nombor..baru orang panggil student engineering..kah3..ulangan,bukan aku yang jumpe,tapi kawan aku yang jumpe..sape2 yang suka melafazkan cinta secara terisrat,boleh try test method ni..kompem berfikir 24/7 klo tak pernah ambik subjek kira-kira tahap tinggi..tapi klo orang tanye,dari mane sumbernye, cakap blog friendstop..tu je untuk malam ni..semua ni idea zepah hamdan..ligat jugak otak die bab-bab ni..keh3..bukan nak galakkan bercouple,tapi korang pikir-pikir lah sendiri..asalkan bahagia di dunia dan akhirat sudah..

***anda semua tak nak balik kampung ke???klo nak balik negeri ganu,jom laa skali naek bas malam esok..HAHAHA..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

macam pernah belajar formula ni math sek ren.hehe

tomatokering :) said...

wahahaha penemuan baru !! ni study ke menggatal nih ? haha :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...akak math kurang sikit tapi ni unik..lalal

jaya jr said...

azhan:haha,skola rendah belajar kira2 tak sampai tahap ni..kui3.tapi klo ade mmg mantap aa..

tomato:ni orang panggil selingan mase tengah study..bagi otak lagi cair..

kak hawa:takde laa unik sangat..hihi..mase nak tunang nani try ah.kah3

RH said...

epic~~ ahahah

akmar dean said...

emmm pa diaaa tu? bdk benl math ni paham jela. hahah

jaya jr said...

RH:hahaha..ape2 aje lah

akmar:haha,graph je kot..kui3

Nizam said...

nok kelik kelate...dop se kelik ganu...ekekeke

jaya jr said...

haha,kelik laa mane2 pom..klu nk kelik ganu blake berebut tiket bas pulok..keh3

yieyaw said...

aku nak cari equation, ble tgk graph tu mcm kera tengah mkn pisang

hudaa.udey said...

wah.. menarik.. bab2 cmni syok nii.. :)

IM said...

ch0ii ! LAWAAAAAAAAA :)

jaya jr said...

yieyaw:dok doh leni,ade application wat graph dalam handset..sapok ganah..

huda:haha,jangan laa syok sangat..tenga-tengan je..kui3

IM:haha,lawa ke?tapi susah kot nak buat..