Skip to main content

rekod yang takde makne

keluarga ade 2 tahap..tahap satu keluarga asas..tahap 2 keluarga kembangan..sape tak tahu dan tak kenal tahap keluarga ni berada dalam ketegori bahaye..haha,mesti tak belajar kajian tempatan zaman sekolah dulu..

ini karikatur keluarga asas yang mithali..semua orang islam kene camni

klik gambar klo nak study..haha

ini keluarga kembangan donald duck..penat aku cari keluarga kembangan style mithali tu,tapi tak jumpe..lacking jugak encik google ni..

tapi papehal,sementare duk cuti ni,dengan nada gua(biase aku),gua nak pecah rekod rambut paling panjang tapi masih mithali..wootwoot..rekod keluarga asas memang gua pegang..tapi rekod keluarga kembangan ni yang susah sikit..

***the cutest blog 0n the blog ade malware..sebab tu layout takde..sekian


Comments

KABAKOGA said…
janggut kat katun wat aku bangge betor..,
haha
Scya LollitA said…
psssttt . nk ngowattt .
cik scya suka laki rmbut pnjg !
aw aw awwwwwwwwwww~ :D
[sutera kasih] said…
kembangnya kembangan keluarga donald duck hehe
Sang Harima said…
Doh tu, isteri kena pakai spek la?
jaya jr said…
kabakoga:haha,kite pakat simpan janggut plop run..baru bijok

syca:haha,pak cik dah tue..kuang3

sutera:hahatak pernah ambik tau pon kenal donald duck,awek donald duck sorang,pastu anas sdare die 3 ekor..rupenye ramai..kah3

sang harima:ish3,,dalam gambor tu je..bakpe mu dok tanye pasal suami.Doh tu,suami dek leh pakai spek la?hehe
The Towel Ninja said…
been here :) visited !
salam bro, dah kawen ka? siap ada rekod dah ni...teruskan berkembang =)
nur dhiya' aida said…
whoa . ksik pnjg haha . mithali tetap ad :)
jaya jr said…
towel ninja:haha,TQ for da visit..

azhan:haha,ceq dak kawen lagi..lepak2 dulu..haha..rekod reka-reka je tu..sebab ade yang rambut lagi panjang..huhu

dhiya':haha,mesti..tak mithali tak boleh berkembang @ kawen..
HonEyBuNNy said…
alamak....dah lama tgl subjek KT....lupa da..hehe...

comeii ja salasilah keluargA DD..hehe
fyqabellika said…
haha..pkai thecutestblogontheblock gak ke? adehh.. mcm ape je..boleh lak ternak malware dlm uh.. -.-
Ezay Hadry said…
owhh ptut plek tgk blog mu laen..hehe ternak malware..dulu ingat dok zaman katok..sume gmbar jadi katak..ramai ngak anok beranok donald duck..huhu
jaya jr said…
honey:haha,memang da lame pon..ingt-ingt camtu je..mnde2 basic..hihi

fyqa:haha,da tukar dah..letak yang dari laen pulak skang ni..

ezay:haha,xdan ternok..dan tukor dulu..anok branok donald duck memang penoh..tengok pokok keluarga aa

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka