Skip to main content

ARSENAL vs LIVERPOOL 2010/2011

pengajaran daripada perlawanan..

buat saudara Van Persie,gol jangan disambut sebab bila disambut,refree akan tambah sikit mase yang digunakan untuk lari-lari anak kat tepi padang ++ bukak baju..pastu Jonjo botak pon dribble bola sampai depan penalty box..cukup sekadar mase yang ref nak tambah tadi..tapi Lucas ditackle lalu pengadil memberi free kick..disepak oleh Suarez tetapi terbias kedalam kotak penalti..disambut pula oleh Lucas lalu Eboue datang menerpa..kan pengadil dah terpaksa bagi penalti..ape lagi,Kuyt pon rembat sekuat hati..lalu Kuyt dan rakan-rakan berlari 100 meter meraikan gol tersebut..kah3..

~keputusan penuh~

ARSENAL 1-1 LIVERPOOL..

bak kata saudara Syaher,miracles do happen..okay..dulu mase kat Anfield,Liverpool bagi satu gol..ni kat Emirates Arsenal pon bagi jugak satu gok..memang betol pepatah melayu yang diutarakan saudara Syaher,orang memberi kita merasa..hehe..

Comments

RasyidHamid said…
orang memberi kite merase....hahahahaha!!
KimiCnoL said…
terbaek r liv..sokong liv jap tadi..hahaha
jaya jr said…
rasyid:haha,pepatah tu paling masyuk ngn match arsenal liverpool season ni..kah3

cnol:haha,pan MU nak arsenal kalah je..hampeh tol..lepas ni arsenal lawan MU jugak lah..

kak hawa:hehe.sila3x..layan,jgn tak layan
KABAKOGA said…
tpat skali ungkapan ce'er..
buleh pulok game universe klas gtu..
hahaha in asene we trust!!
jaya jr said…
haha..betol run..nakal molek ekpom game malam tadi..
ahmad syaher malang minggu ni. keh3
jaya jr said…
eh ape pulak,arsenal ah malang.. liverpool team serba kurang..seri kira ok laa..nasib baek tak menang je

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka