Monday, April 18, 2011

ARSENAL vs LIVERPOOL 2010/2011

pengajaran daripada perlawanan..

buat saudara Van Persie,gol jangan disambut sebab bila disambut,refree akan tambah sikit mase yang digunakan untuk lari-lari anak kat tepi padang ++ bukak baju..pastu Jonjo botak pon dribble bola sampai depan penalty box..cukup sekadar mase yang ref nak tambah tadi..tapi Lucas ditackle lalu pengadil memberi free kick..disepak oleh Suarez tetapi terbias kedalam kotak penalti..disambut pula oleh Lucas lalu Eboue datang menerpa..kan pengadil dah terpaksa bagi penalti..ape lagi,Kuyt pon rembat sekuat hati..lalu Kuyt dan rakan-rakan berlari 100 meter meraikan gol tersebut..kah3..

~keputusan penuh~

ARSENAL 1-1 LIVERPOOL..

bak kata saudara Syaher,miracles do happen..okay..dulu mase kat Anfield,Liverpool bagi satu gol..ni kat Emirates Arsenal pon bagi jugak satu gok..memang betol pepatah melayu yang diutarakan saudara Syaher,orang memberi kita merasa..hehe..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

RasyidHamid said...

orang memberi kite merase....hahahahaha!!

KimiCnoL said...

terbaek r liv..sokong liv jap tadi..hahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahaha...layan je la

jaya jr said...

rasyid:haha,pepatah tu paling masyuk ngn match arsenal liverpool season ni..kah3

cnol:haha,pan MU nak arsenal kalah je..hampeh tol..lepas ni arsenal lawan MU jugak lah..

kak hawa:hehe.sila3x..layan,jgn tak layan

KABAKOGA said...

tpat skali ungkapan ce'er..
buleh pulok game universe klas gtu..
hahaha in asene we trust!!

jaya jr said...

haha..betol run..nakal molek ekpom game malam tadi..

buyat(bebola tomato) said...

ahmad syaher malang minggu ni. keh3

jaya jr said...

eh ape pulak,arsenal ah malang.. liverpool team serba kurang..seri kira ok laa..nasib baek tak menang je