Skip to main content

oh awek aku

ape maen sebut-sebut awek ni..nak ape?nak promote awek ke?ke nak tunjuk gambar pegi dating kat kedai mamak aritu?ataupon nak tunjuk hadiah yang awek bagi???jawapannye tidak same sekali..haha..sebab secara terus-terang dinyatakan penggunaan perkataan awek tu saje-saje macam nak suh orang bace entri je..hehe..mintak maaf semua..

bukan ape,takde ape sangat nak share harini..cume blog freindstop da tambah satu sudut khas untuk DITEKAN para pengunjungnya..iaitu sudut paling atas sidebar untuk mempromosikan iklan churp-churp..kih3x



terdetik hari nak buat bile tengok blogger pucheh punye blog..macam bes je kan.aku da lame ade akaun churp-churp..tapi tak kacau papepon..dari aku biar,baik aku saje-saje letak..mane tau ade orang terdetik nak klik..hehe..terima kasih pucheh..tutorial abg teror yang buat..lagi skali terima kasih ye pucheh tolong ejas ngn abg teror..da pat dah hadiah tu..klik dah semua skali tadi..hehehe..sape nak buat jugak blog laa tekan kat link ni ABG TEROR TUTORiAL

***friendstop pon da ade list popular post..aku pon tak faham tang mana post tu jadi popular..baru letak tadi jugak mase tengah godeek-godek gajet..harap tak berat sangat laa blog ni..kang takde orang nak masuk pulak klo pintu terbukak lambat sangat..peringatan,boleh nak kongsi gambar awek,tapi awek dalam cerite je laa..

nah,tengok laa..ni kompem melekat je depan TV..TVHD pulak tu..lagi laa..sekian =)


Comments

Mario said…
honda ct 1 untuk ko ...ekeke
dyea irdina said…
ala pesalahnya tampal2 gambaq aweks...baru la orng tak mengorat sbb dah tau tu ang yg punya..hehehhe
zikeryhassan said…
iklan ni? aku selalu je dengar. tapi xpenah nak tau pun. ahaha
jaya jr said…
mario:terima kasih..hehe

kak dyea:haha,memang xde lah stakat ni..tp klo ade pon x tau laa nak tunjuk ke x..mcam malu je..haha

zik:haha,macam nuffnang jgk..tapi ni kene letok sendiri
Sang Harima said…
Churp Churp tu menda?
jaya jr said…
macam nuffang jugok sang harima..tapi kene tepek diri kat blog..nuffnang kluo otomatik
Ezay Hadry said…
hehe dah setel buat yang patut..try says.my lagi best woo..tp takley bising2 dalam blog..nanti cik nuff tu ngajuk
jaya jr said…
tomato:haha,maju ape..ni da kire ketinggalan dh ni..orang laen da lame letak..kui3

ezay:haha,says.my baru masuk aritu..saje je try..tapi x brape paham lagi..bahaye gk klo nuff ngajuk..haha
Ameen Muslim said…
ehemm... jgn ambil soo young aku sudey!
jaya jr said…
haha,tak-tak..aku klo boleh nak dating ngn yoona je..kuang3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka