Sunday, April 24, 2011

oh awek aku

ape maen sebut-sebut awek ni..nak ape?nak promote awek ke?ke nak tunjuk gambar pegi dating kat kedai mamak aritu?ataupon nak tunjuk hadiah yang awek bagi???jawapannye tidak same sekali..haha..sebab secara terus-terang dinyatakan penggunaan perkataan awek tu saje-saje macam nak suh orang bace entri je..hehe..mintak maaf semua..

bukan ape,takde ape sangat nak share harini..cume blog freindstop da tambah satu sudut khas untuk DITEKAN para pengunjungnya..iaitu sudut paling atas sidebar untuk mempromosikan iklan churp-churp..kih3x



terdetik hari nak buat bile tengok blogger pucheh punye blog..macam bes je kan.aku da lame ade akaun churp-churp..tapi tak kacau papepon..dari aku biar,baik aku saje-saje letak..mane tau ade orang terdetik nak klik..hehe..terima kasih pucheh..tutorial abg teror yang buat..lagi skali terima kasih ye pucheh tolong ejas ngn abg teror..da pat dah hadiah tu..klik dah semua skali tadi..hehehe..sape nak buat jugak blog laa tekan kat link ni ABG TEROR TUTORiAL

***friendstop pon da ade list popular post..aku pon tak faham tang mana post tu jadi popular..baru letak tadi jugak mase tengah godeek-godek gajet..harap tak berat sangat laa blog ni..kang takde orang nak masuk pulak klo pintu terbukak lambat sangat..peringatan,boleh nak kongsi gambar awek,tapi awek dalam cerite je laa..

nah,tengok laa..ni kompem melekat je depan TV..TVHD pulak tu..lagi laa..sekian =)



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

Mario said...

honda ct 1 untuk ko ...ekeke

dyea irdina said...

ala pesalahnya tampal2 gambaq aweks...baru la orng tak mengorat sbb dah tau tu ang yg punya..hehehhe

zikeryhassan said...

iklan ni? aku selalu je dengar. tapi xpenah nak tau pun. ahaha

jaya jr said...

mario:terima kasih..hehe

kak dyea:haha,memang xde lah stakat ni..tp klo ade pon x tau laa nak tunjuk ke x..mcam malu je..haha

zik:haha,macam nuffnang jgk..tapi ni kene letok sendiri

Sang Harima said...

Churp Churp tu menda?

jaya jr said...

macam nuffang jugok sang harima..tapi kene tepek diri kat blog..nuffnang kluo otomatik

tomatokering :) said...

wahhh maju lagi.. ^^

Ezay Hadry said...

hehe dah setel buat yang patut..try says.my lagi best woo..tp takley bising2 dalam blog..nanti cik nuff tu ngajuk

jaya jr said...

tomato:haha,maju ape..ni da kire ketinggalan dh ni..orang laen da lame letak..kui3

ezay:haha,says.my baru masuk aritu..saje je try..tapi x brape paham lagi..bahaye gk klo nuff ngajuk..haha

Ameen Muslim said...

ehemm... jgn ambil soo young aku sudey!

jaya jr said...

haha,tak-tak..aku klo boleh nak dating ngn yoona je..kuang3