Saturday, April 30, 2011

today hot keywords

haha,terang jelas dan nyata sepanjang aku blogwalk malam ni,paling hot blogger post pasal ROYAL WEDDING ngn KPOP MALAYSIA..err,lagi satu SUMPAH LAKNAT.. haha..pada kajian aku je laa..klo korang tak stuju,takde masalah pon..kan blog ni kite guna nak share2x..

pasal royal wedding,takde masalah..everything looks perfect,beautiful, luxurious..haha..setiap orang iaitu rakyat britian nak terlibat..tak nak terlepas dari perkahwinan diraja tu..klo boleh berkawad pon diorang masuk kawad..yang duk berdiri tepi jalan sekitar laluan yang digunakan untuk majlis ni toksah dihitung laa..kire macam semangat nak berbakti kepada raja tu memang tinggi laa..salute2..tapi papehal,pengantin secocok..bini cantik..laki handsome dari govinda yang berlakon cite hindustan..aku tak nak laa kecoh-kecoh pasal kahwin ni..cakap sikit-sikit je sebab perkahwinan yang berkat ialah perkahwinan yang sederhana..aku pon lambat lagi nak buat..haha


saje nak bagi kissing scene sikit..kui3

tapi masalahnye aku tak paham si golongan Kpop Malaysia..langsung takde identiti..dah laa takde identiti,meniru orang laen,melanggar hukum agama tu toksah cakap laa..masing-masing dressing cam hape..lelaki tu die punye pasal laa..yang pempuan pon ade jugak ke..aku tak update sangat pasal isu ni sebab jurang Kpop ori ngn Kpop malaysia amatlah jauh bezanya..takde mase aku nak layan Kpop malaysia..lagipon Kpop akronim untuk Korean Popular..pop star takpon pop group..budak-budak sengal malaysia ni ape pasal pakai Kpop jugak jadi Kpop malaysia??Mpop laa sepatotnye..tak sekolah ke ape??silap haribulan orang panggil mop je..haha..malas aku nak upload gambar diorang..haha..sabotaj2..

sumpah laknat ni yang latest kes video seks..sumpah liwat ni zaman Saiful aritu..ni aku tak nak cakap banyak..sebab aku da nampak mane cerdik,mane bodoh,mane yang nak naik nama,mana yang tamak,mane yang diperbodohkan..tapi yang mane tak jelas pasal sumpah,nak bagi nampak jelas,meh dengar pendapat Ustaz Azhar Idrus..


semua boleh tengok cuma dalam bahasa ganu..tapi still boleh paham rasenye..hihi..renungkan

***balik dari stadium lepas menonton bola yang sekadar seri..tapi baik sikit dari kalah..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

zikeryhassan said...

entri SEO boh

Epola said...

KPOP tu ape? *cynical2~ HAK3~ xD

dyea irdina said...

royal weeding.....hahahhaha mmg seswai dua org tu..cuma tunggu je la scandal pas ni..hahahhah...

kpop...mmg meyampah tgk orng melayu kita ni sibuk nak tiru kpop korea tu...tak malu ke pakai camgitu..nak2 yg lelaki...eiii klu akak malu la

sumpah lahanat...dizaman politik skrng ni agama jd no 2 yg utama misi politik dorng...welllll nak bersumpah ke apa ke rasanya tak perlu la..klu betul tu anwar..bia dia terima hukum di akhirat nanti..tak perlu kita kat dunia ni nak mengaibkan dia dan kuaga sampai camtu sekali.

jaya jr said...

zik:haha..ye ke dok?xtau plop aku..kih3

epola:haha,kpop tu artis korea laa.yang nyanyi-nyanyi tu

kak dye:hehe,memang best dibuat bersembang bab paling bawah tu..sakit ati pon ade..tq sudi mengomen panjang kat sini.

Epy Ain said...

Byk cite dgr sal KPOP..
Xmnt plak ^_^
Neway, suka tgk K&W nyer wedding

Ezay Hadry said...

sume blogger yang main SEO suka la mareng sbb banyok hit..

jaya jr said...

ain:royal wedding ditonton 2billion manusia seluruh duian..sape tak suke..haha

ezay:haha,kite maen jugok laa..tapi maen biar ade makne..jgn maen saje2..