Skip to main content

today hot keywords

haha,terang jelas dan nyata sepanjang aku blogwalk malam ni,paling hot blogger post pasal ROYAL WEDDING ngn KPOP MALAYSIA..err,lagi satu SUMPAH LAKNAT.. haha..pada kajian aku je laa..klo korang tak stuju,takde masalah pon..kan blog ni kite guna nak share2x..

pasal royal wedding,takde masalah..everything looks perfect,beautiful, luxurious..haha..setiap orang iaitu rakyat britian nak terlibat..tak nak terlepas dari perkahwinan diraja tu..klo boleh berkawad pon diorang masuk kawad..yang duk berdiri tepi jalan sekitar laluan yang digunakan untuk majlis ni toksah dihitung laa..kire macam semangat nak berbakti kepada raja tu memang tinggi laa..salute2..tapi papehal,pengantin secocok..bini cantik..laki handsome dari govinda yang berlakon cite hindustan..aku tak nak laa kecoh-kecoh pasal kahwin ni..cakap sikit-sikit je sebab perkahwinan yang berkat ialah perkahwinan yang sederhana..aku pon lambat lagi nak buat..haha


saje nak bagi kissing scene sikit..kui3

tapi masalahnye aku tak paham si golongan Kpop Malaysia..langsung takde identiti..dah laa takde identiti,meniru orang laen,melanggar hukum agama tu toksah cakap laa..masing-masing dressing cam hape..lelaki tu die punye pasal laa..yang pempuan pon ade jugak ke..aku tak update sangat pasal isu ni sebab jurang Kpop ori ngn Kpop malaysia amatlah jauh bezanya..takde mase aku nak layan Kpop malaysia..lagipon Kpop akronim untuk Korean Popular..pop star takpon pop group..budak-budak sengal malaysia ni ape pasal pakai Kpop jugak jadi Kpop malaysia??Mpop laa sepatotnye..tak sekolah ke ape??silap haribulan orang panggil mop je..haha..malas aku nak upload gambar diorang..haha..sabotaj2..

sumpah laknat ni yang latest kes video seks..sumpah liwat ni zaman Saiful aritu..ni aku tak nak cakap banyak..sebab aku da nampak mane cerdik,mane bodoh,mane yang nak naik nama,mana yang tamak,mane yang diperbodohkan..tapi yang mane tak jelas pasal sumpah,nak bagi nampak jelas,meh dengar pendapat Ustaz Azhar Idrus..


semua boleh tengok cuma dalam bahasa ganu..tapi still boleh paham rasenye..hihi..renungkan

***balik dari stadium lepas menonton bola yang sekadar seri..tapi baik sikit dari kalah..

Comments

Epola said…
KPOP tu ape? *cynical2~ HAK3~ xD
dyea irdina said…
royal weeding.....hahahhaha mmg seswai dua org tu..cuma tunggu je la scandal pas ni..hahahhah...

kpop...mmg meyampah tgk orng melayu kita ni sibuk nak tiru kpop korea tu...tak malu ke pakai camgitu..nak2 yg lelaki...eiii klu akak malu la

sumpah lahanat...dizaman politik skrng ni agama jd no 2 yg utama misi politik dorng...welllll nak bersumpah ke apa ke rasanya tak perlu la..klu betul tu anwar..bia dia terima hukum di akhirat nanti..tak perlu kita kat dunia ni nak mengaibkan dia dan kuaga sampai camtu sekali.
jaya jr said…
zik:haha..ye ke dok?xtau plop aku..kih3

epola:haha,kpop tu artis korea laa.yang nyanyi-nyanyi tu

kak dye:hehe,memang best dibuat bersembang bab paling bawah tu..sakit ati pon ade..tq sudi mengomen panjang kat sini.
Epy Ain said…
Byk cite dgr sal KPOP..
Xmnt plak ^_^
Neway, suka tgk K&W nyer wedding
Ezay Hadry said…
sume blogger yang main SEO suka la mareng sbb banyok hit..
jaya jr said…
ain:royal wedding ditonton 2billion manusia seluruh duian..sape tak suke..haha

ezay:haha,kite maen jugok laa..tapi maen biar ade makne..jgn maen saje2..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka