Friday, April 29, 2011

first ever sticky post

dengan sedikit kelainan layout,kite bukak entri baru..tak pasal-pasal web yang simpan stok layout sebelom ni thecutesblogontheblock kene virus..terpaksa lah pindah kepada stok kat web laen..pilih punye pilih,kali ni save yang simple dah laa..lapangkan pandangan pengunjung friendstop..tak boleh serabut-serabut sebab takut aku sendiri pon naek serabut..maklumlah,skang ni kuat membebel sikit..

kebetulan tadi baru tau camne nak buat sticky post,pastu terpikir laa ape nak testt ngn sticky post?berkaitan ngn bloglist lah..bloglist friendstop open je..ade sape-sape nak masuk bloglist friendstop?klo ade nak laa jugak tanye kenape nak masuk?ade ape ngn friendstop ni?pastu klo boleh bagi soalan yang berkaitan isu yang bes-bes kat aku..kat ruangan komen cukup..soalan tu sebab nak buat ulasan kat sini klo da kering idea sangat..haha..tapi lepas tu aku pilih balik laa..tengok keadaan..klo kene soalan susah-susah nak pulak aku study tengah-tengah malam semata-mata nak buat entri menjawab soalan..

sape masuk,aku masukkan dalam blog list..percubaan pertama,sticky post ni 2 hari je..dah,tak boleh panjang-panjang..sticky post takboleh makan ruang banyak-banyak..peringatan terakhir,blogger setempat pengajian terkecuali sebab bloglist KOMUNITI dah direzab.tapi klo nak komen boleh je..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

zikeryhassan said...

aku nak masok boh.

soalan aku, hurmmm. aku tak fikir lagi. nanti da fikir aku komen lagi :)

♥xaturen♥ said...

orang kampung leh masuk tak? hehe..

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

ezzah said...

singgah je tak komen bleh :P

jaya jr said...

zik:haha,ko masuk lame dah..

xaturen:haha,xde hal..boleh masuk..kui3

ezzah:hahakomen lah ni..ape daa

Budak Kampung said...

cmna nk sticky post..wa pun xbrapa taw..ajar skit=)

jaya jr said...

ade entri kat bawah sikit ni..try laa cek..sini tak pernah buat tutorial..belajar dari blogger laen slalu..hehe

dyea irdina said...

membaca dlm keadaan ting tong...5 ari dah tak cukup tido hero deman tak kebah2...

jaya jr said...

hehe,tu laa..sebab skang ni musim panas kot..tapi xpe kak,diorang dah baik nanti,tak ting tong bleh blog walking balik..hihi

[k]o{q}i[n] said...

nk gak...huhu.. hi sume, saya newbie...

HonEyBuNNy said...

nak lepak dalam sticky poost ne boleh x?nak tanya soalan apa neh..hehe

cik EPAL said...

nak tanya apa ea? hehe

jaya jr said...

koqin:haha..hye2..

honeybunny:haha,lepak laa selagi ade mase..kui3

cikEPAL:tanye laa ape yang patut..hihi