Sunday, April 17, 2011

awek yang tak rock

haha,semalam sesuke hati aku je update status awek yang tak singgah friendstop tak rock..haha,memang laa awek tu sendiri da jauh dari aspek rock..maka status aku tu rasenye menjadi sesuatu yang di awang-awangan..sape yang nampak status aku tu akan buat-buat nampak tak nampak je..lebih-lebih lagi para wanita seluruh dunia..tapi aku takde laa kisah sangat pasal friend aku kat facebook tu 99% aku kenal laa..baik dari sekolah rendah,skolah menengah,PLKN,same universiti ditambah para blogger sendiri..

ni nak share sikit laa,sebab nak bagi senang monitor friend,aku buat laa group..group paling bahaye tentu-tentu laa gorup sedara-mara..haha..nak update status pon kadang2 da nak kene cover line..nasib baik lagi skali aku bukan kategori update status jiwang-jiwang..kang tak pasal berhari-raya dengan dengan senyum kambing dek teguran sinis pak cik dan makcik..kenape pilih hari raye?jawapannye senang saje,sebab hari raye semua saudara berkumpul kat umah aku..hihi..klo perjumpaan keluarga yang biase-biase tu takde hal sangat laa..da ade kot sepupu aku yang kena..aku masih dalam zon selamat..

group yang wujud,tapi aku jarang nak kacau ialah group PLKN..sebab PLKN tu kejap je kot..tapi klo die bagi lame-lame pon aku tak nak..haha..group ni masih diperlukan contoh macam nak mintak tolong like gambar aku pegang gitar kapok tu..group yang semakin meningkat ialah group other friends..meningkat pasal aku tak kemas kini diorang ni patot masuk group mane..lagi satu sebab,aku tak tau camne nak masukkan friend dalam group selepas facebook ni diupdate..haha..klo dulu senang je..

di sebalik semua group yang ade,people you may know pon boleh jadi perhatian..haha..bile da tekan mula laa berangan nak stalk awek2 yang ade potensi untuk dikenali..tapi paling kuat pon aku poke je..nak message inbox tu macam melampau pulak..mane taknye,nak pulak awek layan orang yang tak dikenali..klo poke ni ok laa sikit.macam pergi jalan-jalan kat bukit broga pastu terlanggar bahu mase nak panjat bukit tu..mase turun tak boleh sangat,kang tergolek sampai bawah jadi hal laen pulak..oh bukit broga,bile laa aku nak panjat kau..

***ramai ke orang marah dengan stalker ni???klo marah,bekukan klik pada gambar profil..pegi ejas kat setting sane..keh3..tapi masih agak tidak sedap dipandang bile kite da friend tapi macam tak friend..dulu ramai,lame2 da unfriend..woot-woot..diorang pon tak kisah kot..haha


gambar hiasan penglike status tegar..haha..




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

cakap pasal group..akak pun banyak buat group. kawan sek,uni,kerja,plkn,blogger,family dan lain2..hehe

Kaled Ali said...

suka hok gmbo ngn caption ye.pengelike tegar bhahaha.

jaya jr said...

kak hawa:haha,group memudahkan urusan di fesbuk..

kaled:haha,aku letak sebab die baru lepas like aku punye komen banyak2..

buyat(bebola tomato) said...

hahaha ahmad syaher pun boleh kire gak pengelike tegar