Skip to main content

peristiwa selepas 19 hari perhimpunan BERSIH


untuk kesekian kalinya orang-orang malaysia bersorak lagi bersama-sama beramai-ramai selepas perhimpunan 9.7..excited nih..agak-agak Singa seram tak tengok penyokong-penyokong Malaysia yang dah beli tiket berpuluh-puluh ribu-riban keping???

***"lu rembat Harimau Malaya wa rembat lu balik Sang Singa"~peminat bola~

Comments

MrS. F!zA said…
harimau pakai baju biru ke kuning esok?
Eye_nee said…
Berjuang lah Harimau Malaya
[k]o{q}i[n] said…
Go Harimau Malaya...!!! aummmm....
gua dah rembat bendera Malaysia sekolah tadi untuk perjuangan hari esok...haha
keryohkery said…
tanah tumpahnya darahku
jaya jr said…
hizam:tu laa harapan penyokokng Malaysia esok..menang

kak fiza:haha,entah laa..kuning ke biru kite langgar jugak singapura tu

eyenee:haha,berjuang betol2..tak nak lembik2 lepas gol macam aritu

koqin:haha,esok ko pegi mengaum kat tepi keeper singapura bia lepas gol banyak sikit

azhan:haha,xpe,Guru Besar bg lampu hijau..belasah banyak2 pon xpe..Harimau melaya punye semua boleh untuk esok..

kery:haha,pakat nyanyi lagu negaraku aa skali..
ney said…
malaysiaa bolehhhh, sila menang ye=) amiiin.
jaya jr said…
amiiin..gogogogo

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka