Monday, July 4, 2011

hidup ini satu pengalaman

semester jalan-jalan & makan-makan.ini bukan satu semester yang dapat dilalui pahit jerihnya oleh semua insan yang bergelar pelajar universiti..tapi bersama-sama rakan seperjuangan yang berjiwa kental,semester ini berjaya ditamatkan dengan jayanya..result belakang cerita..yang penting tawakkal..sebab hanya seminggu sebelom peperiksaan buku itu berada di tangan ataupon atas meja sambil terselak-selak ditiup angin libasan bilah kipas..masa yang banyak sebelum itu majoritinya hanya diisi dengan aktiviti jalan-jalan dan makan-makan..


***perjalanan GOMBAK-KUALA TERENGGANU pagi tadi ade nilai sentimental tersendiri..nice experience to be memorise
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Belbel said...

xpe, sambil blajar sambil jenjalan. hikhik. *padahal diri sendiri pun same cam ko* T__T

cik aisha said...

jauhnye naek moto....tak semua org senang masa jd student...;p

[k]o{q}i[n] said...

berapa jam bro dri KT ke Gombak?

jaya jr said...

belbel:haha..standard pelajar universiti laa tu..pengaruh meminkan peranan penting

aisha:hmm,tp tu laa..untuk semalam,walopon jauh,tapi rase cam best je..tap macam sebelom ni

koqin:6 jam biasenye..tapi klo nak pecut 5 jam pon standardorang buat dah skang ni.hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak kesian pada penunggang motosikal kat highway...dah la naik motor, panas hujan, penat...cian mereka

a's said...

wah,giler steady merempit balik KT! tak lenguh ke bontot rempit lama2 nih..huhu

jaya jr said...

kak awe:tp nasib baek aritu cuaca rdup..baik je..klovsorang2 memang laa kesian jugak.tapi klo konvoi ramai2 lagi happy ade laa..

anna:haha.motor pakai seat macam sofa pastu ade aircond..mane tak suke diorang ni..haha