Skip to main content

sindrom orang tengah angau

senyum walopon kene kutuk
senyum pagi petang siang malam
senyum sampai ke telinga
senyum depan cermin
senyum ngadap handphone secara kerap
senyum berdepan laptop secara berlarutan

member-member tengok sesama sendiri pastu cakap

 SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA

ni bukan saifphotography punye tp kufaizphotography punye

***standard hari jumaat,aku memang suke buat entri pakai gambor baju melayu..hik3

Comments

cik panadol said…
haha nak shenyumm jugak ar... (^_^)
lilypelangi said…
senyum sampai ke telinga yaw :D
epaa chenta said…
kan dah nmpak kacak tu (:
sha my heart said…
ahaha~ itu namanya nak memberi sedekah senyuman sepanjang masa. =)
jaya jr said…
panadol:haha..silakan..free je kot..huhu

lily:haha,telinga je paling hujung..jangan sampai terkeluar pulak..haha..laen jadinye nanti..

epaa:kacak x cukup..diorang nk sklai ngn macho..hik3

sha:betol dah sedekah tu..tapi klo sedekah kt laptop ngn handphone je tak jadik jgak kan..hehehe
ILA HonEyBuNNy said…
datang dengan senyuman jugak..heheheh

cmna result?ngeh3...
Rozuan Ismail said…
amboi,yang depan tuh mata siap terbeliak ye.
siti suraya said…
gambar ni smart !

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka