Friday, July 22, 2011

mengurat awek cara ini

zaman sekarang bukan main mudah nak dapat 'awek'.Umpama petik jari sahaja dah boleh dapat. Masakan tidak?kenyit-kenyit mata sikit,bomkan ayat-ayat cinta sikit,'confirm' dah boleh dapat

terbaca artikel yang dishare seorang rakan..sebab nak laju,aku bace yang ni je..pautan die aku tak tekan..aku copy mane yang nampak je..haha..ayat kat atas ni memang cukup bertatabahsa nak bagi orang paham..jadi takde masalah laa kan..huhu

tapi tak mudah sebenarnye..sebab secara realitinye aku RASE
  1. tak semua lelaki pandai petik jari(walaupon senang)
  2. pempuan lagi cepat bertindak dalam hal ni(diorang carik dulu)
  3. pempuan tak layan sangat lelaki yang kenyit mata(old skool)
  4. klo lelaki bom,pempuan akan bom balik(pengsan)
lelaki pon kene berhati-hati jugak..klo silap petik jari,silap kenyit mata,silap bom..

haa,ni makan die


***bile umur 21tahun,daya pemikiran luar kotak perlu diasah sampai tajam macam spoket motor yang dah haus..jeles jugak tengok ade member-member yang mampu berpikiran macam ni..hik3
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

misz farahniza said...

kih3...
bkn sume sng dipetik ye....
silap petik, merane..

Jiejah Gorjes said...

bom tu apa?

hanisahhamid said...

kalau ngorat guna facebook pulak? boleh jadi lagu "cinta muka buku" lah kan :D

RasyidHamid said...

diorang suke label kenyit mate nih perv or menggatal...padahal tu stail mak bapak diorang dulu kot...LOL

jaya jr said...

farahniza:haha..tu aa

jeijah:campuran bahan kimia bile meletup bg impak yg kuat..kui3

hanisah:haha,lagu tu asal dari facebook ke..klo mat zukebeg dengar mesti suke..huuuu

rasyid:haha,diorang ni kadang-kadang tak belajar sejarah..tau ikut perasaan je..hik3