Sunday, July 24, 2011

nak share ke tak nak

berbelah bagi laa pulak keadaan pemikiran skang ni..nak share ke tak nak share..klo share takut diketawakan..tapi pasal ape nak diketawakan,ni blog bukan blog politik mahupon blog 18 tahun ke atas..blog suka-suka..boleh laa nak share ape-pon asalkan tidak mendatangkan mudarat pada umum..jangan ade yang tak puas hati ngn blog ni sudah..huuu

alah,share je lah..sape yang pernah nampak,tapi tak cam,mase ni boleh cam..gambar muke je..hik3



sebelum dan selepas aku ubah sikit ukuran rambut..dah nak puase ni kene bagi ringankan kepale sikit..tak boleh serabut-serabut..tapi mane yang lelaki tu klo boleh usahakan janggut..simpan janggut ni sunah yang paling mudah nak diamalkan..huuu


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

cikCOKLET:) said...

dulu nmpak stylo!
skng nmpak baekk bro! keke.

p/s : nak sainnn :P

[k]o{q}i[n] said...

blog ko...pe ade hal...

cimOt said...

nampak la kemas sket...