Monday, July 18, 2011

cara atasi masalah chatbox Facebook yang baru

antara masalah yang menyebabkan chatbox FB yang baru tak bes
  1. nama kawan yang online tak ikut sususan
  2. nak tengok kawan yang online kena carik sendiri(taip)
  3. tak tau sape online,sape tak online
konklusinye,programmer yang update facebook buat keje tak brape nak bagus kali ni..macam tak friendly user je..baik lagi version  yang dulu punye..jadi,cara nak selesaikan masalah ialah gunakan YM 11..YM ni boleh dipautkan bersama chat FB..kompem nama rakan yang online akan ikut susunan macam dulu..

gambar google
bukan takat FB,twitter pon boleh link skali(3 in 1)

***download tu pandai-pandai laa ye.masuk google taip YM 11 download..klo tak jumpe jugak baru carik aku..hik3

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

toblerone said...

ad cara ea? siyes chat app yg baru ni xbesh! huhu

Encik JI said...

nasb baik xbpe nk berfacebook skang.

Mohamadazhan.com said...

dah jarang fb skang...bz.haha

echaRierie said...

wooo..dh lm x bkk ym..
btw, nice thought..
:)

ILA HonEyBuNNy said...

hehe,,,

xtau la pulak sbb selalu offline chat di fb..terbaca gak ramai y komplen cakap xbest...huuhuh

tomatokering :) said...

sokongggggggggg ! ><

starzieti said...

IM fb mmg da makin tak best. makin baru makin menyusahkan je. baru je dowload ym11 nih. tengs ! :D