Saturday, July 16, 2011

review HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 2

ini dia yang paling tepat,paling jitu,paling ringkas dan paling jujur


sumber asal dari www.dauspozi.com tapi diambik URL image dari Jkkk Fan Club

***lame dah tak dengar khabar berita dr rozmey ni..hah,tok anjang-tok anjang kt luo sane,dekat-dekat nak puasa ni,diet free da ade,takkan nak berhabis duit jugak beli produk kuruskan badan..hehe

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

Wani said...

hahaha...
awat la dia p komen cerita HP kat dokte rozmey tu..hahahha...

sian dokte tu tertipu
hahhaa

Mohamadazhan.com said...

haha...siot, aku nak gelak pun kesian...hehe. aku baru tgk semalam harry potter..haha.

Jom join Contetst Aku Berpuisi, contest sulong =)

Fathiah Hamim said...

hahahaha perasan betul

iniialahaku said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA......bapak ah trolling yg mlampau

KimiCnoL said...

hahaha..terbaek r.. ;D

Nur Aizureen Md Zahir said...

kahkah ~! LOL :P
mmg bahan yg paling besh ntk buat bg gelak smpi ilang tahap sopan..haha

jaya jr said...

wani:haha..tu laa..salah tempat kot..tak perasan nak cepat..kui3

azhan:haha,gelak je depan laptop u..bukan ddr tau..huu..kene pikir ayat dulu ni klo nak berpuisi..hehe..selamat menganjur bro..

fathiah:haha,perasan laa sebab bukan senang nak ade orang puji cite 2 alam..kui3

aku:bagi gempak sikit..ringkas pon ringkas..hahaha

cnol:haha..terbaik dari laman facebook..

aizureen:haha..tahap sopan ade banyak..jangan hilan yang tahap tinggi sudah..kui3

[k]o{q}i[n] said...

xleh bah...walaupun aku x minat sgt beliau, tp xde la smp nk ckp mcm tu kt beliau.. pergh...

*tp still klaka n aku gelak

jaya jr said...

koqin:hahaha,tu laa..nakal pulok 1st time tengok..tp nk wat camne..memang tu je orang suke buat kat die..haha