Skip to main content

review HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 2

ini dia yang paling tepat,paling jitu,paling ringkas dan paling jujur


sumber asal dari www.dauspozi.com tapi diambik URL image dari Jkkk Fan Club

***lame dah tak dengar khabar berita dr rozmey ni..hah,tok anjang-tok anjang kt luo sane,dekat-dekat nak puasa ni,diet free da ade,takkan nak berhabis duit jugak beli produk kuruskan badan..hehe

Comments

Wani said…
hahaha...
awat la dia p komen cerita HP kat dokte rozmey tu..hahahha...

sian dokte tu tertipu
hahhaa
haha...siot, aku nak gelak pun kesian...hehe. aku baru tgk semalam harry potter..haha.

Jom join Contetst Aku Berpuisi, contest sulong =)
Fathiah Hamim said…
hahahaha perasan betul
iniialahaku said…
HAHAHAHAHAHAHAHAHA......bapak ah trolling yg mlampau
Anonymous said…
hahaha..terbaek r.. ;D
kahkah ~! LOL :P
mmg bahan yg paling besh ntk buat bg gelak smpi ilang tahap sopan..haha
jaya jr said…
wani:haha..tu laa..salah tempat kot..tak perasan nak cepat..kui3

azhan:haha,gelak je depan laptop u..bukan ddr tau..huu..kene pikir ayat dulu ni klo nak berpuisi..hehe..selamat menganjur bro..

fathiah:haha,perasan laa sebab bukan senang nak ade orang puji cite 2 alam..kui3

aku:bagi gempak sikit..ringkas pon ringkas..hahaha

cnol:haha..terbaik dari laman facebook..

aizureen:haha..tahap sopan ade banyak..jangan hilan yang tahap tinggi sudah..kui3
[k]o{q}i[n] said…
xleh bah...walaupun aku x minat sgt beliau, tp xde la smp nk ckp mcm tu kt beliau.. pergh...

*tp still klaka n aku gelak
jaya jr said…
koqin:hahaha,tu laa..nakal pulok 1st time tengok..tp nk wat camne..memang tu je orang suke buat kat die..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka