Sunday, July 17, 2011

with old besties

old besties ni maksudnye member lama tapi karib(bukan karipap)


huhu Alhamdulillah,still boleh ucap selamat pagi sambil tengok quarter final Copa America antara Argentina vs Uruguay..walopon dekat semalaman bersama old besties zaman skola dolu-dolu..macam biase..klo boleh dapat 5-6 orang lepak skali memang bahagian merapu meraban tu panjang yang amat laa..mane tak nye boleh tukar venue 2 kali..mula-mula dekat Pantai Batu Burok..pastu nak bersembang sambil mengunyah pergi kat The 2 Cafe ni..lepas tu nak sembang lagi,pergi Taman Shah Bandar pulak..tu pon aku kene mintak excuse sebab tak bawak kunci umah..aku tak nak tido kat luar rumah..haha

***lepas tengok quarter final ni pergi jogging laa pulak..hehehe..makan angin pagi sebelom cari sarapan..karipap pon jadik =)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Belbel said...

wahhhh bestnye dpt lepak2 dgn old bestie. aku dah 5 6 thun x jumpe mmber2 lame. sobsobsob T__T

amir aizat said...

cool lah! haha