Tuesday, July 5, 2011

kasut untuk lari-lari ayam

tak pasal-pasal..ataupon dalam erti kata laen tiba-tiba..bangun pagi,online..pastu terdetik dalam hati nak keluar ke bandar yang da dekat 2 bulan tak dikunjungi..nak jugak tengok ape yang lame,ape yang baru..jadi hasilnye mase tengah tunggu parking tu ade nampak 1 kedai jual kamera..boleh laa buat modal singgah laen kali pulak..hari ni sekadar cuci mate je..

tapi satu hal pulak..tengah jalan-jalan ade pulak nampak kedai kasut ni..kedai biase je..ade ternampak sepasang kasut jogging..secara spontan sebab kasut tu ade rupa tersebut laa

"yang ni lelaki punye ke pempuan punye???"

"tu cutting kaki pempuan..(dalam hati kate,patot pon boleh tahan warne nye)tapi takpe,klo nak test boleh ambik saiz besor,8"


bile dah test saiz 8,gamaknye sebab kaki ni memang kategori sampan,tak muat kot..limit sazi pempuan samapi 8 katenye..nasib baik ade sepasang kasut lelaki punye.nak kate nice,biase je..tapi sebab ade 50% less,aku sapu je laa..saiz 9..memang sampan..haha

tapi bile masuk kereta,aku pikir balik,tak pasal-pasal aku beli kasut jogging..memang nak kene jogging laa cuti-cuti ni..lagi satu hal pulak,nuffnang ni macam tau-tau je aku samapi rumah nak bercuti..petang semalam samapi cek..boleh laa buat beli yang bahagian raye walopon tak banyak mane..huhuhu  ^_^

***masalah jogging ni satu je..klo jogging dekat tempat yang ramai awek,tak brape nak jadi jogging nye..kajian setakat 5/7/2011
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Nur Zaheera said...

haha. panjang kaki.

jaya jr said...

haha.panjang kaki takpe..jangan panjang tangan je =)

[k]o{q}i[n] said...

untunglah, dpt cek dri nuffnang... leh r payung mnum2...huhuhu

jaya jr said...

haha..boleh laa sikit2..ramai2 memang tak merasa laa duit tu..haha

[k]o{q}i[n] said...

huhuhu...ala..tp ko skang kt ganu... bile nk blik gombak?? muahahahaha

jaya jr said...

haha..lepas raye baru balik gombak..kui3