Monday, July 25, 2011

gejala budak-budak maen facebook


macam-macam hal budak-budak zaman sekarang..

***gambar yang jenis ni pon ade orang buat wallpaper handset..haha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Queen F said...

haha teringat pulak hari tu adik aku mintak buatkan die facebook.. -.-'

Miss A said...

zaman sekarang,mcm2 hal jadik.hehe

[k]o{q}i[n] said...

msti ko mcm ni kan kt umah... muahahaahaha

jaya jr said...

queen F:haha,dah buat tu kene jage sikit jangan biar sampai jadi macam gambar atas tu.haha

miaa A:haha,budak2 baru belajar..habis benda die nak belajar

koqin:haha,aku tak sampai macam ni..paling kuat terlentang je..