Wednesday, July 6, 2011

i-City Kay Tee

haha,pengaruh i-City sampai dah kat Kuala Terengganu.tak tau laa ape yang menarik i-City tu..klo tak silap pokok berlampu-lampu..tapi klo kat Shah Alam tu bukan setakat lampu dah..salji pon ade..silap hari bulan,kat Terengganu pon boleh bersalji jugak pasni..

lights in the row..not too nice maybe..

salah sorang dari kami 4 orang yang makan angin kat situ..banyak lampu kan?

tempat ni dalam proses nak jadi lagi cantik kot..buat modal orang dalam dan luo terengganu ambik angin..die macam tambak sikit laut tu nak bagi kawasan ni luas..angin memang tak putus-putus..cume klo pergi siang-siang tu panas terik laa..sebab pokok hijau betol-betol baru nak tumbuh(padahal tak tanam lagi)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

.::WaNiE::. said...

wuuu
kalau dah lebih cantik it would be better than ict shah alam sbb shah alam panas =.= sana byk angin

Nur Hawa Mohd Zin said...

pernah pergi sekali jerk I-City tu...tapi pergi time tu tak sehat pula so tak best sangat..huhu

jaya jr said...

wanie:haha..sini memang banyak angin..kompem tak panas kecuali siang..keh3

kak awe:sy xpernah masuk lg i-City Shah Alam..tau sebut je..huhu