Thursday, July 14, 2011

sticky post | kontest yang semakin sengit

aku sebenarnye da sejuk dan tawar ngan GAYA OF THE YEAR NI..tapi bile tengok gambar ni kat wall FB kedai ni,rase macam terdetik balik nak bersemangat lebih sikit..ingat da lame terkantoi dek ramai penyertaan..tapi alih-alih ade lagi kat sini GAYA 011..huhu,walopon list ni tak ikut susunan,tapi ade dalam ni kire ade laa..nananana

klo ade sape-sape berminat ngan alat muzik klo nak tengok instrumen-instrumen baru boleh laa like page kedai ni..link die kat bawah gambar ni


pastu klo rase nak tolong like gambar ni,boleh jugak..tekan laa link kat bawah gambar ni pulak


***sebenarnye boleh trick jugak FB ni..klo kite da like page pastu like gambar tapi klo kite rase update dari page tu annoying kat wall kite,kite boleh unlike balik page tu tanpa bagi efek kat gambar yang kite dah like..huhuhu

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah ada gaya mutu dan keunggulan :)

Mohamadazhan.com said...

haha..gaya kurt tu...lagenda...

aku bab muzik ni memang lemah...belajar tapi tetap dapat result teruk..haha

Eyka said...

gmbr yg last 2 seriuss gilakk ensem! nak like byk kli ahhh! hahaa;D

[k]o{q}i[n] said...

nice bro...

epaa chenta said...

haha, suka gmbr (:
smart jeeee! hee

jaya jr said...

kaka hawa:haha,macam iklan dunhill je..kih3

azhan:takde niat nak tiru pon sabenornye..spontan2..hehe..keep working bro..

eyka:haha,baik aa..terima kasih..kui3

koqin:haha..TQ bro

epaa:huuu,terharu..terima kasih..kui3

tomatokering :) said...

ehhh bule ek unlike balik ? baru tau . wuuu

kAziShA said...

Da lama like ni.
Gud luck ye ;)

Wadi AR said...

smart gmba bro :)

buyat(bebola tomato) said...

hahaha bijok mat. aku slalu gok wt gitu. tapi kantoi r mg gtau kt blog. ehehehe. bile contest ni habih weh?

LUTFI SYAFIQ said...

sgt bergaya pic yg pegang gitar tu.. :D

Ezay Hadry said...

eh dok abih lagi ke contest ni?? rase lame doh mu suh aku like hor....hehe gudluck2

Marina shamsudin said...

gaya of the year tuu mende alah apa ek? btw.. follow kamu :)

アヌム ちゃん said...

ramainya dh like gmbar tu.heee