Skip to main content

sticky post | kontest yang semakin sengit

aku sebenarnye da sejuk dan tawar ngan GAYA OF THE YEAR NI..tapi bile tengok gambar ni kat wall FB kedai ni,rase macam terdetik balik nak bersemangat lebih sikit..ingat da lame terkantoi dek ramai penyertaan..tapi alih-alih ade lagi kat sini GAYA 011..huhu,walopon list ni tak ikut susunan,tapi ade dalam ni kire ade laa..nananana

klo ade sape-sape berminat ngan alat muzik klo nak tengok instrumen-instrumen baru boleh laa like page kedai ni..link die kat bawah gambar ni


pastu klo rase nak tolong like gambar ni,boleh jugak..tekan laa link kat bawah gambar ni pulak


***sebenarnye boleh trick jugak FB ni..klo kite da like page pastu like gambar tapi klo kite rase update dari page tu annoying kat wall kite,kite boleh unlike balik page tu tanpa bagi efek kat gambar yang kite dah like..huhuhu

Comments

wah ada gaya mutu dan keunggulan :)
haha..gaya kurt tu...lagenda...

aku bab muzik ni memang lemah...belajar tapi tetap dapat result teruk..haha
Eyka said…
gmbr yg last 2 seriuss gilakk ensem! nak like byk kli ahhh! hahaa;D
epaa chenta said…
haha, suka gmbr (:
smart jeeee! hee
jaya jr said…
kaka hawa:haha,macam iklan dunhill je..kih3

azhan:takde niat nak tiru pon sabenornye..spontan2..hehe..keep working bro..

eyka:haha,baik aa..terima kasih..kui3

koqin:haha..TQ bro

epaa:huuu,terharu..terima kasih..kui3
tomatokering :) said…
ehhh bule ek unlike balik ? baru tau . wuuu
kAziShA said…
Da lama like ni.
Gud luck ye ;)
Wadi AR said…
smart gmba bro :)
hahaha bijok mat. aku slalu gok wt gitu. tapi kantoi r mg gtau kt blog. ehehehe. bile contest ni habih weh?
LUTFI SYAFIQ said…
sgt bergaya pic yg pegang gitar tu.. :D
Ezay Hadry said…
eh dok abih lagi ke contest ni?? rase lame doh mu suh aku like hor....hehe gudluck2
gaya of the year tuu mende alah apa ek? btw.. follow kamu :)
ramainya dh like gmbar tu.heee

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka