Monday, July 18, 2011

cara merapikan rambut panjang

minyak zaitun ni,rambut pendek panjang semua boleh pakai..tapi fokus kepada sape yang rambut panjang tapi tak nak serabai-serabai minyak zaitun boleh tolong..kerinting nak bagi lurus sket pon boleh rasenye..tapi sikit je laa..nak lurus banyak-banyak try minyak laen laa..

aku pon baru nk try sebenornye..wax,gel,krim,spray,yang cair,yang pekat semua da cube..kali ni cube minyak zaitun laa pulak..ade tengok sorang kawan tu pakai,gile tak serabai rambut die..tido ke,bangun tido ke,naek motor ke,sepak bola ke,same je stylenye 24 jam..kendati pon trend rambut cacang(pacak) da tersasar sikit dari minat aku skang ni..


***rapi ni bukan setakat perbuatan,nama orang pon boleh jadi jugak..macam name cikgu yang tak pernah mengajar aku..tapi hobi die suke reject budak-budak dari skola..aku pon tak paham ade jugak yang macam ni..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Nesa Wazir said...

nesa gune myk ni ^^

Hazwan said...

brehi mg ke rapi